Beltér Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Időtálló kivitel, modern desig Kludi Maris csapteleppel

Kludi Maris csaptelepek a modern, és időtálló design-t képviselik. A Maris termékcsaládot a kényelem, a hosszú élettartam jellemzi, melyben kiemelkedő szerepet kap az egyszerűség és a praktikum.

A Kludi Maris termékcsaládot egyenes vonalvezetés, krómozott felületek, a kezünk formájához tökéletesen illeszkedő egykaros csaptelep design jellemzi. Tulajdonságaik közül kiemelendő, hogy víztakarékos perlátorral szereltek, aminek köszönhetően a modern design mellett az energiatakarékossági elvárásoknak is éppúgy megfelel.

Kludi Maris kollekció formanyelvét az időtálló design határozza meg. A változatos kialakítású termékcsalád, amely teljes körű felújító csomagot kínál, tökéletesen illeszkedik bármilyen fürdőszobába, konyhába, legyen az modern vagy éppen ipari stílusú.

kludi-maris-mosdo

Kludi Maris mosdó csaptelep

Kludi Maris csaptelepek általános jellemzői:
– egykaros kivitel
– teli fogantyú
– falra szerelhető, vagy álló kivitel
– kerámia vezérlőegység állítható hőfokkorlátozóval
– 5 év garancia
– fényes króm felület
– jó ár-éték arány

kludi-maris-kadtolto-zuhany

Kludi Maris kádtöltő-, és zuhanycsaptelep

A Maris termékcsalád elemei műszakilag is kiszolgálják a különböző fürdőszobai és konyhai igényeket. A Kludi Maris csaptelep családban ugyanis megtalálható a fali konyhai csaptelep, és az álló mosogatócsaptelep is. Mosdócsaptelepe rendelhető csak lánctartószemes kivitelben, vagy lefolyógarnitúrával is.

Külön rendelhetünk Kludi Maris zuhany csaptelepet, valamint Kludi Maris kádtöltő-, és zuhanycsaptelepet, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnünk, a kívánt funkciót szolgálja ki a megfelelő helyen a választott csaptelepünk.

Modern és időtálló formavilággal, különlegesen magas kényelmi és funkcionális kialakítással a Kludi Maris csaptelepek méltán az egyik legnépszerűbb csaptelepek közé sorolhatók. Finoman ívelt, mégis alapvetően egyenes vonalvezetése ergonómiailag tökéletes fogantyúkban teljesedik ki.

Megbízható minőség, időtálló design és kivitel modern, egyenes vonalvezetéssel a Kludi márkát méltón képviselve. Ár-érték arányban Kludi Maris csaptelepet választani tökéletes döntés.

Read previous post:
Kludi csaptelepek – tradíció, minőség, modern design

Már csaknem egy évszázada annak, hogy az otthoni fürdőszobák elkezdtek hódítani a nemesi körökben. A csaptelep gyártás őskora is ide...

Close