Beltér Fürdőszoba Otthon, lakás

Fürdőszobai tükör – Hogyan válasszunk?

A tükör egy rendkívül fontos elme a kényelmes és praktikus fürdőszoba egészének. Töltsünk előtte akár pár percet, akár szépítkezzünk egy órán át, a jól megválasztott elhelyezkedés és a megfelelő méret egyaránt fontos.

Amellett, hogy a tükör a fürdőszoba szükséges eleme, egy dekoratív kiegészítő is. Éppen ezért képes az igényeinket kielégíteni a stílus és a praktikum terén egyaránt.

16761 A fürdőszobai tükrök gazdag választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen kialakítású legyen is a fürdőszobánk, megtalálhassuk a tökéletesen illeszkedő darabot. A tükrök a méret, a forma, az anyag és a stílus tekintetében is változatos megoldásokat kínálnak.

Az összetettebb tükrök között találunk olyat is, mely már eleve tartalmazza a dizájnjához illeszkedő lámpát. Vannak polccal ellátott variációk is, melyeken az apróbb használati tárgyainkat helyezhetjük el úgy, hogy mindig szem előtt legyenek.

Választhatunk olyan tükröt is, mely szekrénnyel van kombinálva, vagy tükrös szekrényt is. Ezeknél a megoldásoknál praktikus tároló helyet is kapunk, amely például elegáns módon rejti el a házipatikát.

A méret választást természetesen befolyásolja a rendelkezésre álló hely. De ha például dupla mosdó található a fürdőszobánkban, akkor a tükör méretének is ehhez kell igazodnia.

16753A tükör elhelyezésénél természetesen a kényelem az elsődleges szempont. De ha több ember, esetleg felnőttek és gyerekek egyaránt használják a fürdőszobai tükröt, akkor a magasság megválasztásánál mindannyiuk igényeit figyelembe kell venni.

Egy szépen keretezett tükör, amely harmonizál a fürdőszobai bútorok színével, már-már egy festmény szépségével képes vetekedni. De akkor egészen más hatást is elérhetünk, ha a keret színének a fürdőszoba többi elemével szemben egy kontrasztos árnyalatot választunk. Meghökkentő, vagy akár vidáman bohókás enteriőrt is létre hozhatunk.

Egy jól megvilágított, esztétikus tükör nélkül elképzelhetetlen, hogy jól induljon a nap. A fürdőszoba többi elemével való harmonikus kapcsolata pedig hozzájárul e helyiség tökéletes teljességéhez.

 

Read previous post:
Háborítatlan nyugalom – Zalakerámia Eramosa család

A Zalakerámia legújabb termékcsaládjainak egyike az Eramosa fal- és padlóburkoló család. A kollekció teljes skáláját kínálja a csempéknek, padlólapoknak és...

Close