Beltér Burkolat Csempe Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Háborítatlan nyugalom – Zalakerámia Eramosa család

A Zalakerámia legújabb termékcsaládjainak egyike az Eramosa fal- és padlóburkoló család. A kollekció teljes skáláját kínálja a csempéknek, padlólapoknak és listelloknak. Az Eramosa család tökéletes választást jelent konyhába és fürdőszobába egyaránt.

Az Eramosa kollekció darabjai a finom törtfehér és bézs árnyalatok nagyszerű kombinációi a fahatású mintázattal. A családot a mozaik mintázatú darabok teszik izgalmasabbá.

eramosa-1Az Eramosa termékcsalád arculatának minden egyes eleme a természetes, békés, nyugodt otthon kialakítását segíti elő. Mind a színválasztás, mind a visszafogott mintázat a meghitt és hangulatos terek megteremtésének lehetőségét rejti magában.

Az Eramosa csempék mérete 25 cm*40 cm. A hétféle változat gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére való összeállítást. A csempék mindegyikére igaz a lágy fahatású mintázat. A mozaikmintás variációk pedig a játékosságot viszik a család egészébe.

Az Eramosa család variálhatóságát a négyféle listello is tovább erősíti. Mindkét méret kétféle színárnyalatban készül. A 25 cm*6,3 cm-es, valamint 40 cm*6 cm-es nagyság biztosítja a kirakási minták gazdagságát.

eramosa-4Hiszen a listelloknak az Eramosa csempék keskenyebb és hosszabb oldalával is történő méretegyezésnek köszönhetően az elrendezést kedvünk szerint variálhatjuk a dekoratív megjelenés megtartása mellett.

Az Eramosa padlólapok kétféle méretben is elérhetőek. A 30 cm*30 cm-es darab külön érdekessége, hogy a fa mintázat vonalai átlós irányban futnak végig a felületén. Ez a megjelenés rendkívül dekoratív és különleges padlóburkolatot eredményez.

Két darab nagyobb méretű, 30 cm*60 cm-es padlólap is gazdagítja az Eramosa családot. Ezek a fagyálló kivitelnek köszönhetően terasz burkolatként is remek választást jelenthetnek.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Zalakerámia Texas padlólap kollekció

A Zalakerámia egyik legújabb és legeredetibb termékcsaládja a Texas. A Texas padlólapok természetes színeikkel és kopottas mázrétegükkel azonnal a rusztikus,...

Close