Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

GilaxSPA – fürdőkádat Európából

A GilaxSpa termékkínálatát akril kádak és zuhanytálcák teszik ki, kiegészítőikkel. A legmodernebb gyártási technológiával állítják elő, főként európai felhasználók számára a modern formavilágú, megbízható minőségű, kiváló ergonómiai tervezésű akril fürdőkádjaikat.

GilaxSpa márkanév megbízhatóságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy a gyártó 10 év garanciát vállal akril fürdőkádjaira.

gilaxspa_asszimetrikus_kad2

 

A fürdőkádak tervezése során a GilaxSpa nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy az akril kádak anatómiai kialakítása a felhasználók elvárásainak maximálisan megfelelhessen. A kínálatban megtalálhatók egyenes kádak, sarokkádak, vagy asszimetrikus fürdőkádak is.

gilaxspa_sarokkádA GilaxSpa akril fürdőkádak gyártása során a vákuumformázási gyártási technika segítségével tökéletes, egészségügyi szempontoknak is megfelelő szaniterakril anyagot kapnak. Ez az akril anyag a kádtest belső – testünkkel is érintkező – felületre kerül. Az üvegszál és műgyanta keverékéből készült kádtest 18 mm vastag farostlemez erősítést kap az alján, mely biztosítja a nagyfokú terhelhetőséget.

A GilaxSpa fürdőkádak végső, külső esztétikai bevonata fényes, sima felület, mely kellemes meleg érzést kelt a szemnek. A külső felületkezelés egyedülálló, higiéniai elvárásoknak tökéletesen megfelelő, hisz a baktériumok nem tudnak megtelepedni a felületen (Anitbac felület).

A GilaxSpa által alkalmazott akril kád felületkezelő anyaga ellenáll a kémiai behatásoknak, háztartási mosószereknek, így könnyedén, erőfeszítések nélkül távolíthatóak el akár a makacsabb szennyeződések is egy puha ruha vagy szivacs segítségével.
gilaxspa_asszimetrikus_kadItt meg kell említenünk, hogy mivel akril felületről van szó, nem ajánlott durva súrolószerek használata a tisztítás során!
Tilos a durva agresszív súroló anyagok, vegyi anyagok (aceton, keton, észter, és hasonló oldószerek) használata!

A GilaxSpa folyamatos termékellenőrzésének, terméktesztjeinek köszönhetően állandó, megbízható minőséget képvisel az európai piacon, EU akreditált intézet (OFI – kutatási és fejlesztési intézet, Ausztria) elismerésével.

Read previous post:
Légies formák – Grohe Bau Edge csaptelep kollekció

A Bau Edge kollekció azáltal, hogy a Grohe Baulines család tagja, garantáltan egyesíti a tökéletes formát és funkciót. A merész...

Close