Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Sintesi Ceramica Lands padlólapok

A Sintesi Lands padlólapok különlegessége vitathatatlan. A kiváló minőség és kivitelezés mellett a kollekció igazán egyedi tulajdonsága a színvilága. Az örök klasszikus, a divatból soha ki nem menő földszínek uralják a családot, de nem hagyományos értelemben véve. A Lands padlólapok, ahogy már a névválasztás is utal rá, a talpunkkal tapasztalható világot idézik. A végtelen szántóföldek szürkéit és feketéit, a sivatag bézs árnyalatait, a tengerpartok fehér és szürke homokját.

lands3A Lands család gazdag árnyalatválasztéka lehetővé teszi, hogy a burkolni kívánt helyiség legjobb adottságait ki tudjuk emelni. Ha a világos Cream, vagy Beige padlólapokat használjuk, fénnyel és tágas hatással ruházzuk fel otthonunkat. Ezek a színek nyugalmat és időtlen szépséget sugároznak.

A sötét árnyalatú Lands padlólapok, mint a Tabacco, a Smoke, vagy a Black egészen más lehetőségeket tartogatnak. A merészség, a modern dizájn és a lehengerlő kontrasztok rejlenek benne. Ugyanakkor praktikus megfontolás is dönthet a használatuk mellett. Nagy belmagasságú terekben lefelé irányítják a figyelmet, így egyensúlyozva ki a vizuális összképet.

lands1A sötét színű padlóválasztás további előnyökkel is jár. Például ha kisgyermekes, vagy állattartó otthonában esik erre az árnyalatra a választás, nem elhanyagolható szempont, hogy a sötét háttér jótékonyan elfedi a mindennapi szennyeződéseket. Ezáltal nem szükséges gyakrabban takarítani ezeknek az elfoglalt lakástulajdonosoknak, mint másnak egy esetlegesen kevésbé igénybe vett otthonában.

lands4A mázas gres Lands padlólapok magas, PEI IV-es kopásállósággal rendelkeznek. Fagyállóak, padlófűtés mellett is használhatóak. Ezeknek a tulajdonságoknak és a magas minőségnek köszönhetően otthonunkban bárhol alkalmazhatjuk kültéren és beltéren egyaránt, és a matt felület miatt még a fürdőszobában sem kell aggódnunk a csúszásveszély miatt.

A Sintesi Lands kollekció a mai trendeknek megfelelő méretválasztással készül. A ma méltán népszerű nagyméretű padlólapok választékát gazdagítja. Ráadásul kétféle méret, a 30 cm*60,4 cm, valamint a 60 cm*60 cm kialakítás közül választhatunk.

A kiváló minőségű Sintesi Lands padlólapok 5 év garanciával kaphatóak.

 

Read previous post:
GilaxSPA – fürdőkádat Európából

A GilaxSpa termékkínálatát akril kádak és zuhanytálcák teszik ki, kiegészítőikkel. A legmodernebb gyártási technológiával állítják elő, főként európai felhasználók számára...

Close