Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Hansgrohe Select technológia a maximális kényelemért

A Hansgrohe vállalat 1901-es megalapítása óta nemzetközi szinten élen jár a csaptelep gyártók világában számos területen. Éppúgy fontos a cég számára a magas minőség, mint az innováció és a környezettudatos működés. Ennek a szemléletnek az egyik ékes példája a Select nyomógomb kifejlesztése.

A Hansgrohe Select gomb funkcióját tekintve pont annyira óriási, mint amennyire méretét tekintve kicsi. A Select technológiával a tökéletes vízélmény beállítása egyszerűbb már nem is lehetne.

select5 A nagyszerű Hansgrohe csaptelepek a Select gombbal tökéletes termékekké válnak, hiszen például az a lehető legegyszerűbb kezelhetőséggel párosuló kivételes zuhanyélmény a mindennapjainkat teszi optimálissá.

A változatos termékskálának hála kiválaszthatjuk a számunkra tökéletes összeállítású vízsugár variációkkal rendelkező zuhanyt, mely a fürdőszobát a relaxáció eszményi helyszínévé teszi.

select1 Legyen a vágyunk akár a hagyományos vízsugár, mintha csak az eső alatt állnánk, vagy a levegővel dúsított kényeztető permet, vagy a kisebb felületre koncentrálódó sugár, mely egy masszázzsal is felér, a Hansgrohe Select zuhanyok minden igényre tökéletes összeállítást kínálnak.

select2A Hansgrohe Select kézi- és fejzuhanyokkal egy eszköz teljesíti az aktuális hangulatunkkal felmerülő igényeket, hiszen ugyanúgy lehet pihentető és megnyugtató vele a zuhanyélmény, mint ahogyan frissítő és élénkítő hatású is.

A Select nyomógombot az egyszerű vonalvezetése teszi igazán elegánssá. Remekül példázza a kevesebb néha több elvet. Hiszen a kiváló formatervezésnek köszönhetően diszkréten belesimul a környezetébe.

A Hansgrohe Select nyomógomb egyik legnagyobb vonzereje az egyszerű kezelhetőségben rejlik. Bonyolult használati utasítások helyett csak egy mozdulat az, amire szükségünk van ahhoz, hogy a tökéletes vízsugarat előcsaljuk.

A Select funkció elérhető a kézi- és fejzuhanyokon, termosztátos csaptelepeken, valamint konyhai és fürdőszobai csaptelepeken egyaránt. Így otthonunk teljes területén élvezhetjük ennek a nagyszerű Hansgrohe fejlesztésnek minden pozitívumát.

 

Read previous post:
Del Conca Jesael padlólapok

A Del Conca Jesael padlólapok szívmelengetően rusztikus felülettel készülnek, melyhez meleg bézs árnyalatok párosulnak. Ezt a tündöklő megjelenést kimagasló minőségi...

Close