Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

Kerámia padlólapok a fa természetességével

Az O.G. Natural padlólapok a nevükben is benne rejlő természetességet sugározzák. Kerámia padlólapok megjelenésükben a fa természetességével. Otthonunk bármely helyiségének burkolására alkalmasak, legyen az a konyha, előtér, nappali, vagy akár a fürdőszoba, vagy egyéb vizes helyiségek.

Fa burkolat otthonunk bármely helyiségében természetességet sugároz, az otthon melegét árasztja magából. A Natural padlólapok színválasztékának köszönhetően szinte bármilyen stílusú otthon ékei lehetnek.

15*90 cm méretükből, valamint mintázatukból eredően megszólalásig hasonlítanak a valódi fa burkolathoz. Égetett kerámia anyaguknak köszönhetően alkalmazhatóak szinte bármely helyiségben.

Fagyállóságuk mellett kiemelendő, hogy padlófűtés esetén is bátran használhatjuk, kiváló hővezetők.

Magas, PEI IV.-es kopásállóságuk miatt gyönyörű, természetességet sugárzó, barátságos nappalit, vagy akár konyhát alakíthatunk ki használatukkal.

Négyféle szín, melyeknek köszönhetően a Natural padlólapok alkalmazkodnak a klasszikus és akár a high-tech, modern stílusokhoz is.

natural-grigioolivaA Natural Giorgio Oliva padlólap a zöldes-szürkés, már-már fémes megjelenésével a high-tech stílusú, letisztult, design-otthon tökéletes burkolata. Sötétebb vagy világosabb bútorokkal alkalmazva is kitűnő, sci-fibe illő környezetet alakíthatunk ki. Világos falakkal, sötét bútorokkal kombinálva modern, minimalista nappalit rendezhetünk be. Fürdőszobába burkolva fehér szaniterekkel, a burkolat színéhez illő kiegészítőkkel különlegesen tökéletes hangulatot teremthetünk.

natural-sbanchiatoAmennyiben világos fa szín a vágya, például fürdőszoba vagy nappali burkolataként, a Natural Sbiancato padlólap egy kitűnő választás. A fa természetes megjelenése, naturális bútorokkal, világos, akár fehér fal színnel a letisztult, ám klasszikus irányzat becsempészése otthonunkba. Szemet gyönyörködtető megjelenés, a helyiség tisztaságát kiemelő melegséggel, így burkoljuk bátran fürdőszobába, konyhába is.

natural-nocechiaro

 

A Natural Noce Chiaro padlólap a világos dió színével egy melegebb, élénkebb színeket kedvelő tulajdonos vágyait varázsolhatja elénk. Természetes fa erezete, finoman megmunkált, gondos kezek munkáját sugárzó megjelenése a mindig tüsténkedő háziasszony képét hozza el. Konyhába, nappaliba, a társas élet bármely színterére alkalmas, barátságosságot, melegséget sugárzó megjelenése miatt.

natural-lariceSötétebb, de még mindig nem sötét fa színt kedvelőknek a vörösfenyővel hasonlatos Natural Larice padlólap választása ajánlott. Alkalmas konyhába, nappaliba, fürdőszobába, party helyiségekbe… szinte bárhová a lakásban. Koszt jól elrejtő színösszetétele, természetes faerezete nagyobb igénybevétel esetén is kibírja az egész napos járkálást, percenkénti takarítás nélkül.

Használjuk bátran nappali vagy konyha burkolataként, családi összejöveteleken sem kell aggódnunk, hogy a későn érkezők megszólják a házigazdát a korábban érkezők által keletkezett por miatt, hisz kiváló burkolatunk elrejti azt szemük elől. Ám sajnos nem ússzuk meg a rendezvény végeztével a takarítást, de legalább barátaink, családunk társaságában nem a látványosan elkoszolódott padló miatt kell aggódnunk.

Természetes fa burkolat, parketta, laminált padló helyett: konyhába, fürdőszobába vagy a nappaliba is válasszunk bátran fahatású kerámia padlólapot. Nem fogunk csalódni az eredményben. A mai modern technológiának köszönhetően avatatlan szemek fa burkolatként csodálják majd fa hatású kerámia padlónkat.

 

Read previous post:
Hansgrohe Select technológia a maximális kényelemért

A Hansgrohe vállalat 1901-es megalapítása óta nemzetközi szinten élen jár a csaptelep gyártók világában számos területen. Éppúgy fontos a cég...

Close