Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Del Conca Jesael padlólapok

A Del Conca Jesael padlólapok szívmelengetően rusztikus felülettel készülnek, melyhez meleg bézs árnyalatok párosulnak. Ezt a tündöklő megjelenést kimagasló minőségi tulajdonságokkal együtt élvezhetjük. A Jesael padlóburkolók a szépség és a praktikum tökéletes egységének megtestesítői.

A Jesael padlólapok eredetisége nem mindennapi. A matt felület és az elegáns kő mintázat a természet tökéletlenségeivel egészül ki. Az egyenetlenül metszett élek és a felületi karcolásokat, horzsolásokat idéző mázréteg adja meg a Jesael padlóburkolatok kivételes hangulatát.

A Del Conca a Jesael padlólapokat a hagyományok tiszteletével alkotta meg, ennek a szemléletnek a végeredménye ez a különleges varázzsal rendelkező termékpaletta, melyen a biztonságos állandóság mellett egyszerre érvényesül a stílusosság és a trend is.

jesael1A Jesael padlólapok mindegyike bézs színben készül. De a változatosságot ezen árnyalatok játéka adja meg. A három krém szín közül az egyik barnába, egy másik pedig szürkébe hajlik. Ezek mindegyike a természetes kő burkolatok klasszikus, festői megjelenését elevenítik fel.

Mindhárom árnyalatú Jesael padlólap elérhető 15 cm*15 cm-es, 30 cm*30 cm-es, valamint 45 cm*45 cm-es méretben is. Ez rendkívüli lehetőségeket rejt magában a kirakási minták tekintetében, használjunk akár egy, akár több árnyalatot az adott felületen. Ezzel a nagyfokú modularitással akár egy szín kiválasztásával, de annak több méretű változatával is változatos és esztétikus díszítést valósíthatunk meg.

jesael3A Del Conca Jesael padlólapok a műszaki tulajdonságok területén is kiválóan teljesítenek. Ezek a nagy szilárdságú mázas gres lapok nagyszerűen ellenállnak mind a nedvességnek, mind a mechanikai igénybevételnek. A fagyálló kivitel, és a nagyon magas (PEI V) kopásállóság garantálja, hogy a Jesael padlólapokkal burkolt felületek hosszútávon tartósak és esztétikusak maradhassanak kültéren és beltérben egyaránt.

Legyen szó otthonunkban akár a konyha, akár a nappali, vagy akár a terasz burkolásáról, a Jesael padlólapok tökéletesen megfelelnek az igénybevételnek. De ezen túl sokkal több terület hidegburkolatának nagyszerű választás lehet a Del Conca Jesael padlólap választék.

Komoly minőségi teljesítményének köszönhetően a Jesael padlólapok nagyforgalmú irodákba, kereskedelmi-, vendéglátó egységekbe és közösségi terekbe is ideális hidegburkolat. Továbbá az sem elhanyagolható pozitívuma a Jesael padlóburkolóknak, hogy öt év garanciával kaphatóak.

 

Read previous post:
Fa burkolat a lakás bármely pontján – Ecology padlólapok

Oly sokan vágyunk fa padlóra olyan helyiségekbe is, ahol nem praktikus, vagy a célra alkalmas valódi trópusi fa igen borsos...

Close