Beltér Fürdőszoba Otthon, lakás

Hansgrohe Talis mosdócsaptelepek Select technológiával

A Hansgrohe cég egyik legnagyobb fejlesztése az elmúlt időszakban kétségtelenül a Select technológia kigondolása volt. Most ez a nagyszerű fejlesztés a korábbról már jól ismert, elegáns megjelenésű Talis mosdócsaptelepek stílusosságával egyesült.

A Hansgrohe Select technológiával ellátott Talis mosdócsaptelepeknél a hagyományos szabályozókar szerepét vette át ez a nyomógomb. A használat ezzel a módosítással egyszerűbb már nem is lehetne.

A Select technológiával ez a kisméretű nyomógomb szabályozza az átfolyó víz áramlási sebességét és hőmérsékletét. A mechanikus talis select2kialakítás gondoskodik az energiatakarékos, környezetbarát működésről.

A Talis Select mosdócsaptelepekkel ráadásul a vízfogyasztás akár 60 %-kal is csökkenhet. Ezt a nagyszerű eredményt az EcoSmart rendszernek köszönhetjük. A vízátfolyás bár 5 liter/perc mennyiségben korlátozódik, de a speciális levegőztető által dúsított vízsugár érintésekor ebből semmit nem érzünk.

A Select nyomógomb kezelése rendkívül könnyű és kényelmes. Ha a kezünk piszkos, vagy szappanos, akár alkarral is működtethetjük a Select gombot. Így a csaptelepünk tiszta és higiénikus maradhat.

talis select3A Talis Select mosdócsaptelepek tiszta vonalvezetésükkel esztétikus elemivé válnak fürdőszobánknak. A tökéletes harmónia érdekében kétféle változatban készülnek.

Az E betűjellel jelzett Talis Select mosdócsaptelepek szögletes kifolyócsővel készülnek, míg az S jelűek kerek keresztmetszetűvel.

Ez a kis játék a formákkal elegendő ahhoz, hogy a Talis Select mosdócsaptelepek közül kiválaszthassuk az elképzelt szaniterrel egy egységként megjelenni képes darabot a stílus vonatkozásában.

Természetesen a mindennapi használat során a lehető legkényelmesebb megoldásról sem felejtkezett el a Hansgrohe. A saját igényeink maximális kielégítése érdekében a Talis Select mosdócsaptelepek többféle csaptest magassággal elérhetőek. Így az egyedi használati szokások sem lehetnek akadályok a tökéletes csaptelep kiválasztásában.

 

Read previous post:
Spanyol formatervezés – Roca Contesa fürdőkádak

A fürdőkád minden fürdőszoba domináns része, a nyugalom, a megtisztulás színtere. A megfelelő kád és helyélnek kiválasztása ezért különösen gondos...

Close