Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Jika Cubito – modern romantika a fürdőszobában

A Jika Cubito termékcsaládot egyenes vonalú, geometrikus formák jellemzik. A Cubito szaniterek és kiegészítők egyszerre képviselik a modern, funkcionalitásra törekvő megjelenést a meghitt romantika hangulatával a fürdőszobánkban.

Hisz a fürdőszobánk egy rendkívül személyes tér, testünk, lelkünk felfrissülésének, megtisztulásának színtere.

A Jika márka előélte egészen a 19. századig nyúlik vissza, a csehországi Znojmóba. A akkoriban művészi díszítéseket és formákat követő, kézi gyártással induló szaniterkerámia-, és edénygyár napjainkban piacveztővé vált egész Európában a szaniterkerámia gyártás területén. A márka általános jellemzője a magas minőség, kiemelkedő funkcionalitás, modern és klasszikus design, sokoldalú termékválasztékban, bárki által elérhető árfekvésben.

jika-cubito-kadparavan-viragmintasA Jika Cubito termékcsaládot az egyszerű mértani formák jellemzik, praktikus kivitelben, szögletes megjelenéssel. Egyszerűségével és praktikusságával azonnal felkelti a figyelmet.

Napjaink divatjában a minimalista stílus hangsúlyos szerepet kap; a nagy terek, éles, szögletes tárgyak a dominánsak, ám egyre többször megjelennek a barátságosabb, kerekded berendezési tárgyakban. A Jika Cubito termékcsaládban ötvözték a modern hangsúlyosan éles széleket, a barátságos, kerekded formákkal, a sarkok lekerekítésével.

A fürdőszoba berendezésénél fontos szem előtt tartani a rendelkezésre álló helyet – sokunknak bizony viszonylag kicsi a fürdőszobája, takarékoskodni kell a hellyel. Nagyobb fürdőszobában a modern, minimalista stílus követése miatt is ajánlott kisebb méretű berendezési tárgyakat használni, ezzel elérve a letisztult megjelenést, nagy terek hangsúlyozását. Csempésszünk be fürdőszobánkba fa kiegészítőket a tökéletes, természetközeli érzés érdekében.

jika-cubito-mosdoA Cubito termékcsalád mosdói között a nagyobb méretű, 60 cm-s mosdótól az egészen kicsi, 45 cm-s kézmosóig válogathatunk. Az összes Cubito mosdó falra szerelhető, valamint bútorra is ültethető.

A mosdó kiválasztása után a WC csésze és bidet kiválasztása következik. Az egységes fürdőszobai megjelenés érdekében érdemes azonos termékcsaládból kiválasztanunk az összes szükséges szanitert.

Egységes berendezés, letisztult, minimalista, ám mégis kifejezetten barátságos design – ez mind, mi a Jika Cubito kollekció ismérve.

A mosdókhoz választhatunk a Jika kínálatában fürdőszobabútort, valamint a Cubito termékcsalád üveg kádparavánjai és zuhanykabinjai tökéletesen kiegészítik az összképet. Választhatunk a klasszikus, átlátszó üveg, avagy a romantikát árasztó, virágmintás kivitel között.

jika-cubito-kadparavan-klasszikus jika-cubito-zuhanyozo-viragmintas  jika-cubito-furdoszoba

A gondos tervezésnek köszönhetően a Jika Cubito termékek méretei kényelmes berendezést tesznek lehetővé, szinte bármilyen méretű fürdőszobában. Minőség, megbízhatóság, design: Jika

A Jika termékekre 5 év gyártói garancia vonatkozik.

 

Read previous post:
Hansgrohe Talis mosdócsaptelepek Select technológiával

A Hansgrohe cég egyik legnagyobb fejlesztése az elmúlt időszakban kétségtelenül a Select technológia kigondolása volt. Most ez a nagyszerű fejlesztés...

Close