Fürdőszoba

Jika Dino Pack fali WC szett – kényelmes megoldás otthonába

A Jika Dino fali WC szinte minden igényt kielégít. Esztétikus megoldást nyújt, mind e mellett a Rimless, azaz az öblítőperem nélküli kivitelezési technikájának köszönhetően egyszerű tisztítást, tisztántarthatóságot, így nagyfokú higiénikusságot biztosít a mindennapok során. Ma már mindezt szettben is megvásárolhatja, így a beszerzés is az Ön kényelmét szolgálja. 

A gyárilag összeállított Jika Dino Pack Rimless fali WC-vel szett tartalmazza a WC csészét és az ülőkét, így keresgélés nélkül, egyszerre vásárolhatja meg a garantáltan összeillő modelleket, nem kell esetlegesen üzletről üzletre járnia, hisz egyben kapja meg a csomagot.

A JIKA Dino Pack tartalma:

  • Jika Dino mélyöblítésű fali WC, öblítőperem nélküli (hosszúság: 53 cm, szélesség: 36 cm)
  • Zeta duroplast WC ülőke tetővel, lecsapódásgátló mechanizmussal, állítható műanyag zsanérral, gyorsrögzítő rendszerrel.

Az öblítőperem nélküli csésze megalkotása hatalmas technológiai előrelépést jelentett a szaniterek között, hisz e technlológiával a baktériumok kizárásra kerültek, a higiénia fokozódott, a karbantartás egyszerűbbé vált. Ezáltal az esztétikai szempontokkal kapcsolatos kompromisszumok is megszűntek. Az új JIKA Dino öblítőperem nélküli WC nemcsak tökéletes higiéniát biztosít, hanem nagyon könnyű tisztántarthatóságot is. A Dual Flush öblítési mechanizmus gazdaságossá teszi a vízfelhasználást. Az öblítőperem nélküli WC-k előnyei a nyilvános és az otthoni fürdőszobákban is érvényesülnek.

A Jika Dino mélyöblítésű, perem nélküli WC-nél nem kell félnünk attól, hogy baktériumok tatpadnának meg a perem alatt, hisz a Rimless WC-k nem rendlkeznek peremmel, így az öblítővíz a kagyló egészén végzi az öblítést.
A lecsapódásgátlós WC ülőke az esetleges gyermek balesetek mellett a szerkezetet is óvja a hirtelen lecsapódásból származó sérülésektől.

Jika Dino Pack – kényelmes választás mind vásárlás, mind mindennapi használat esestén.

Read previous post:
Valódi ICON lehet a csaptelep a fürdőszobában

A TEKA 2020-ban egy valódi ikonnak számító csaptelep kollekciót dobott a piacra, melyet tiszta vonalak, már-már futurisztikus megjelenés és határozott...

Close