Fürdőszoba Konyha

Valódi ICON lehet a csaptelep a fürdőszobában

A TEKA 2020-ban egy valódi ikonnak számító csaptelep kollekciót dobott a piacra, melyet tiszta vonalak, már-már futurisztikus megjelenés és határozott kontúrok jellemeznek. Egy igazán modern csaptelep család a Tekától, ami nem csak funkcionálisan felel meg a mai kor elvárásainak, hanem egy valódi ikonná válik fürdőszobájában és konyhájában.

A Teka ICON csaptelep családot karakteresség jellemzi, mégis letisztult formavilágával egy igazán modern enteriőrt teremt.

A Teka ICON csaptelepek között találunk fekete, fehér, és a már megszokott króm szín mellett inox kivitel is rendelkezésünkre áll. Út a jövőbe a Teka ICON csaptelepekkel!

A Teka ICON csaptelepek a modern stílusú fürdőszoba és/vagy konyha ikonjai, legyen az minimalista, high-tech, vagy épp futurisztikus.

Teka ICON mosdó csaptelep

A Teka ICON csaptelepek tervezésekor a kivételes design mellett nagy hangsúlyt fektettek annak maximálisan fenntartható és kényelmes kezelésére is. A színes, magas ellenállású festett felületek újlenyomatmentes bevonattal rendelkeznek, így a fekete színt választva sem kell aggódnunk.

Az ICON csaptelepek lapos, ám forgatható kifolyócsővel rendelkeznek, melybe a vízkőmentes perlátor integrálva lett. Folyamatos optimalizált vízfogyasztás jellemzi.

E csaptelep család szögletes, mégis lágy vonalvezetésű egykaros vezérlője kényelmes használatot tesz lehetővé.

E kollekció mosdó csaptelepei a megszokottól kicsit eltérő vezérlőkarral rendelkeznek, ez teszi igazán különlegessé ezeket a csaptelepeket.

A Teka ICON csaptelepek kiváló minőség, modern, futurisztikus megjelenés, és elegancia jellemzi, kényelmes használattal, ultramodern és praktikus design-al.

Az ICON csaptelep család valódi ikon lesz otthonában. Ebben a modern és esztétikus termékcsaládban az innováció és elegancia ötvözete tökéletesen megjelenik mind design, mind a működés tekintetében.

Ajánljuk a Teka ICON csaptelep családot mindazoknak, akik a jövő ikonjait kívánják elhozni otthonukba.

Teka ICON mosogató csaptelep

 

 

Read previous post:
Laufen PRO szettek – pack a kényelmes vásárlásért

A Laufen felismerte azt a piaci igényt, hogy a vásárló nem szeret kutakodni, esetleg különböző kereskedőnél megvásárolni egy-egy szaniter beszereléséhez...

Close