Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Kádparavánok – praktikum esztétikusan a fürdőszobában

A fürdőszoba kialakításakor elsősorban a méretbeli akadályok miatt kevesen engedhetik meg maguknak, hogy zuhanykabint és fürdőkádat egyaránt beépítsenek. Erre a problémára nyújtanak kiváló alternatívát a kádparavánok.

Egy embernek is különfélék a tisztálkodási igényei élethelyzettől, szabadidőtől, vagy akár évszaktól függően. Nyáron például jobban esik egy hűs zuhany, télen pedig egy hosszú hideg nap után jól esik elnyújtózni egy kádnyi forró vízben. Ezek a változatos igények több ember együtt lakása esetén pedig csak hatványozódnak.

Arról hogy maximálisan élvezhessük mindkét tisztálkodási formát, egy kádparavánnal gondoskodhatunk. Ez a megoldás rendkívül sok előnnyel rendelkezik:

– helytakarékos,kádparaván3

– könnyen tisztítható,

– kiváló vízvisszatartás, szemben például a zuhanyfüggönyökkel,

– védi a padlót a kifröccsenő víztől, ezáltal csökkenti a balesetveszélyt,

– kevesebb időt kell használatával takarításra fordítani,

– változatos méret és forma választék áll rendelkezésre,

– tolóajtós, összehajtható és fix változatok,

– könnyen felszerelhető, legyen szó akár régi, akár új kádról,

– hosszú élettartam.

photographyA számos praktikus és kényelmi szempont mellett az sem elhanyagolható szempont, hogy a kádparavánok esztétikus megjelenéssel rendelkeznek.

A bőséges választékban ki-ki a saját anyagi elképzeléseihez, és a fürdőszobája stílusához leginkább passzoló kádparavánt megtalálhatja. Válogathatunk a biztonsági üveggel, vagy műanyaggal készült darabok között. Arról pedig, hogy a látvány is remekül illeszkedjen a fürdőszoba többi eleméhez, a fehér vagy fém keretű kivitel, valamint a többféle üvegbetét mintázat gondoskodik.

Tehát összességében egy kádparaván megvásárlásával hosszútávon gondoskodunk arról, hogy a fürdőszoba mindennapos használata során egy maximálisan kényelmes, praktikus és esztétikus látvánnyal rendelkező helyet alakítsunk ki.

 

Read previous post:
Zalakerámia Ontario kőmintás padlólapok

A Zalakerámia Ontario padlólap kollekció igen nagy népszerűségnek örvend a vásárlók körében. Ami nem csoda, hiszen a praktikum és az...

Close