Fürdőszoba Otthon, lakás

Kényelem és luxus a fürdőszobában

Manapság a fürdőkádak széles körű kínálata óriási választékot tár a vásárlók elé. Többféle forma és anyagválaszték áll rendelkezésünkre, ám, ha igazán különleges, modern, mégis romantikus kádra vágyunk, a Wellis Arezzo fürdőkád igazán lenyűgöző kivitelét is vegyük górcső alá.

Az ideális fürdőkád tágas, kényelmes, és, mivel a fürdőszobánk központi, hangsúlyos eleme, így a kiválasztásánál a praktikum mellett a design is fontos szempont.

A fürdőszoba design-ja, hangulata a személyes igényeinknek megfelelően kialakítható kis térben éppúgy, mint nagy, tágas fürdőszobában.

Fürdőszobánknak is maximálisan meg kell felelni mindennapi igényeinknek, hisz befolyásolja hangulatunkat, mivel a fürdőszobában indul és végződik a napunk.

Wellis MyLine Arezzo White

Egy-egy fürdőszoba kialakítását a tulajdonos személyisége határozza meg. Klasszikus, romantikus, vagy éppen ultramodern elvárásokkal rendelkező egyéneknek is kifejezetten jó választás a térben álló kád, amennyibe abban a szerencsés helyzetben van, hogy tágas fürdőszobával rendelkezik.

A térben álló kádak között a sokoldalú tervezőknek köszönhetően szinte bármely stílus kedvelői megtalálják a megfelelőt.

Szinte mindenki arra vágyik, hogy a fürdőszobája a funkció mellett maximális kényelmet nyújtson a családnak, ám megjelenésben is a számunkra legtökéletesebbre törekszünk építkezés vagy felújítás sorátn.

A Wellis Arezzo térben álló kád esetében meglehetősen nehéz egyik tulajdonság mellett lerakni a voksunkat. Igazán különleges formájával, fehér, vagy fekete külső fényes színével nagyon is figyelemfelkeltő. Mind e mellett – talán meglepő, így látványos tartólábak nélkül – de anyaga szaniterakril!

Wellis MyLine Arezzo Black

A duplafalú, szennyeződésáló akril kádtest stabilitást nyújt a teljes szerkezetnek. A két akril réteg közé speciális szigetelőanyag került, mely gonoskodik a vízhőmérséklet megrörzéséről.
A kád maximális stabilitásáról a rejtett szintezőláb gondoskodik.

Ne kössön kompromisszumot! Válassza az Arezzo térben álló kádat akár a klasszikus fehér színben, design, kényelem és funkcionalitás tekintetében elégedett lesz a választással.
Ha igazán különleges megjelenésre vágyik, az Arezzo Black térben álló kád már-már extravagáns megjelenést kölcsönöz fürdőszobájának, mégis kifinomult, letisztult stílusban.

Végezetül néhány ötlet, kedvcsináló a feket Arezzo térben álló fürdőkádhoz:

 

 

Read previous post:
Tegye kényelmesebbé a mindennapi fürdőszoba használatot!

Fürdőszobai kiegészítőkkel kényelmessé, praktikussá, és nem utolsó sorban modernebb megjelenésűvé varázsolhatja fürdőszobáját. Költözzön stílus és kényelem a fürdőszobájába, néhány aprósággal,...

Close