Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Kludi Fizz zuhanyrendszer – az energikus elegancia

KLUDI FIZZ termékcsalád egyedi designja lágy, mégis erős vízfolyást biztosít. A kissé talán szokatlan formatervezésnek köszönhetően a vízsugár megőrzi erejét, mégis lágyan kényezteti a bőrt zuhanyozás közben.

A Kludi Fizz zuhanyrendszer design-ját tekintve valóban szokatlannak mondható, hisz a fejzuhany szinte 3 kézizuhany összetételéből áll. A krómmal kombinált fehér zuhany új, harsány irányzatot teremt: üde, tiszta és erőteljes mind működését, mind kisugárzását tekintve.

Frissítő élmény a mindennapokban:

a KLUDI FIZZ két-, illetve háromkamrás fejzuhanyai kétszeresen is felfrissítenek. Az esztétikus design a szemnek, az intenzív fejzuhany/esőztető pedig a bőrnek kellemes. A három részből álló fejzuhany, azaz a vízsugár iránya egyenként is állíthatóak a gömbcsuklók segítségével akár 36°-os szögben is, így saját igényeire szabhatja a zuhanyzás élményét! Ha Ön a hagyományos, függőleges vízpermetet kedveli, vagy esetleg a döntött ívű zuhatagot, az állítható fejzuhany kamrákkal saját igényei szerint állíthatja be a felső esőztető zuhanyt.

A kézi zuhany is a Kludi innovációját, a felhasználók igényeinek szem előtt tartását tökrözi. Az egyedi rombusz formájú kézizuhany háromfokozatú vízsugárral állítható. A könnyen kezelhető váltóval

  • a lágy Volumen (normál)
  • az erős Booster (masszázs) és a
  • könynyed Smooth Line (lágy) fokozatok közül választhatunk.

A Kludi a háziasszonyokra is gondolt, így a Kludi Fizz zuhanyrendszert vízűrítő funkcióval, gyors vízkő eltávolító rendszerrel láttal el, melynek köszönhetően a tisztítás is problémamentes: a zuhanyzás után a visszamaradt víz könnyen eltávolítható a KLUDI FIZZ háromfunkciós kézizuhanyából.

Az egyedülálló, rejtett falsík alatti csaptelep megoldás praktikus és sokoldalú. A foglalatba az egy- és háromfunkciós kézizuhany is illeszkedik. A hőmérséklet szabályozó fogantyú melegvizes biztonsági berendezéssel 38°C, vezérlőegysége 90°-os elfordítású, kerámia-vezérlőegységgel.

  • A kézizuhany állás: szelep hátra fordítva
  • Esőztető fejzuhany állás: szelep előre fordítva

A Kludi Fizz termosztátos csaptelep zuhanyrendszer visszafolyásgátlóval van ellátva.

Tartozékok:
– KLUDI SUPARAFLEX SILVER gégecső 6107205-00
– fejzuhannyal: KLUDI FIZZ 6757805-00
– KLUDI FIZZ 3S kézizuhannyal 6770005-00
– rögzítőkészlettel

A KLUDI FIZZ háromfunkciós kézizuhanya egyedi designjának és kényelmes használatának köszönhetően elnyerte a Plus X Award, valamint az Év terméket díjat is.

Read previous post:
Itt a tavasz, nyakunkon a fűnyíró szezon

Alig volt tavasz, máris meleg az idő, a nedves talaj és a napsütés kedvez a fű gyors növekedésének, így már-már...

Close