Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Grohe Smartcontrol 360 Duo zuhanyrendszer, az otthoni luxusért

A Grohe Smartcontrol 360 Duo termosztátos zuhanyrendszer a kényelem és a design tökéletes összhangját testesíti meg, kényelmes, könnyű, biztonságos kezelhetőséggel, és mindezt frissítő masszázs funkcióval.

A Grohe Smartcontrol 360 Duo termosztátos zuhanyrendszer a Grohe-től megszokott kiváló minőségű anyagfelhasználással, ergonomikus kialakítással tervezték, melynek karcsú fém test a központja. Három gomb biztosítja a kényelmes használatot, akár vizes, akár szappanos kézzel is.

A tervezés során a tervezők úgy alakították ki a desingt, hogy többféle lakberendezési stílushoz is tökéletesen illeszkedjen.

A fényűző Grohe Smartcontrol 360 Duo termosztátos zuhanyrendszere hármas masszázzsal biztosítja a használók kényelmét, lazító, frissítő zuhanyozását. Innovatív Smartcontrol vezérlésnek köszönhetően rendkívül könnyű a beállítása, akár kombibált zuhany, fény valamint a kívánt vízmennyiséggel. Mindezt a beállítást egy nyomó-, és egy forgatógomb segítségével érjük el.

Grohe Smartcontrol 360 Duo termosztátos zuhanyrendszere egy esőzteteő és egy kézizuhany szettből áll.

Funkciói:
GROHE TrioMassage funkció – tripla masszázs: fej, nyak, vállak
XXL fejzuhany a nyugtató és stimuláló hatáért.
Rainshower® intelligens zuhany vezérlés
Állítható kézi zuhanyfej: GROHE Rain O2 nyári záporeső, vagy Pure Rain enyhe, puha nyári esőztető funkcióra.
GROHE TurboStat® technológia a víz hőmérséklet-ingadozása ellen, biztonsági stop zárral, ami megvéd a túlzottan felmelegedő víz ellen
GROHE CoolTouch® technológia a csaptelep szerelvény felmelegedése ellen
GROHE EcoJoy® víztakarékos funkció (akár 40% vízmegtakarítás)
A GROHE EasyReach tárolófelületek
GROHE EasyClean – levehető zuhanyfej (könnyű tisztítást eredményez)
SpeedClean vízkőmentesítő rendszer

 

GROHE SmartControl 360 DUO termosztátos zuhany csaptelep rendszer funkcionalitása egy gombnyomással intuitív működést eredményez.

GROHE SmartControl 360 Duo termosztátos zuhanyrendszer innovatív technológiája egyszerű működtetést tesz lehetővé: a zuhanyt a gomb megnyomásával bekapcsolhatjuk, a ProGrip vezérlővel beállíthatjuk a kívánt vízmennyiséget, és ha ki szeretnék kapcsolni, ismét meg kell nyomnunk a csaptelep bekapcsoló gombját. A következő használatkor már csak be kell kapcsolnunk, hisz a vízmennyiséget már beállítottuk. Ezt a beállítást természetesen módosíthatjuk bármikor. Lehetőség van egyidejűleg kéz- és fejsugarat is használni, ekkor egyszerűen csak meg kell nyomni mindkét gombot.

GROHE SmartControl 360 DUO termosztátos zuhanyrendszer kellemes masszázs funkcióval képviseli a luxust és a kényelmet, hogy az otthoni zuhanyozás is igazán ellazító, kényelmes, pihentető élménnyé váljon.

Read previous post:
Kludi Fizz zuhanyrendszer – az energikus elegancia

KLUDI FIZZ termékcsalád egyedi designja lágy, mégis erős vízfolyást biztosít. A kissé talán szokatlan formatervezésnek köszönhetően a vízsugár megőrzi erejét,...

Close