Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Megfizethető minőség – Hansgrohe Crometta 85 zuhanyszettek

A Hansgrohe Crometta 85 család tagjai mindent tudnak, amire ma egy jó zuhanynak szüksége van: csúcs-funkciók, változatos sugárfajták, megbízható minőség, környezetbarát működés. A visszafogott, esztétikus dizájnnak köszönhetően a Crometta 85 termékek mindenhova jól passzolnak, legyen szó új fürdőszoba kialakításáról, akár meglévő felújításáról. Mindezek kedvező árral párosulnak.

A funkció és forma tekintetében is tökéletesen hozza illő Unica’Crometta zuhanyrúddal kiegészülve válik teljessé a zuhanyzás élménye. 0,65 és crometta20,9 méter méretben készülnek.

A változatos zuhanyélményre vágyók igényeit a Crometta 85 Multi és Multi 3Jet zuhanyok elégítik ki. Ezeknél a termékeknél választhatunk a Mono, a normál és a masszázs vízsugár közül.

A család egyik különleges darabja a Crometta 85 Green kézizuhany. Az EcoSmart technológiának köszönhetően a maximális víz átfolyási mennyiség (3 bar mellett) 6 l/perc, vagyis igen jelentős víz megtakarítást érhetünk el. Az átlagos napi zuhanyozás ideje 6 perc, ha figyelembe vesszük a családunk tagjainak a számát, akkor kiszámítható, hogy az éves megtakarításunk 5 számjegyű összeg lesz.

A legmeggyőzőbb bizonyíték, hogy a Hansgrohe a Crometta 85 kézizuhannyal rendkívülit alkotott, az a tény, hogy a terméke megkapta 2008-ban a Focus Green Silver, 2010-ben pedig a Designpreis crometta3Deutschland díjat. Mindkettő igazolja, hogy a Hansgrohe mind a formatervezés, mind pedig a környezetbarát kivitelezés terén képes újra és újra kivételes teljesítményekre.

A Crometta 85 zuhanyok hosszantartó, vízkőmentes működéséről a QuickClean rendszer gondoskodik.

Mint minden magas minőségű Hansgrohe termékre, természetesen a Crometta 85 kollekció darabjaira is vonatkozik az 5 év garancia.

 

Read previous post:
Fény-, és hővédelem télen-nyáron a Velux-al

Velux tetőtéri árnyékolók és redőnyök esetében is a legjobb megoldást a megfelelő kombináció adja. Az otthonunkba beengedni kívánt fény mennyisége...

Close