Ablak, árnyékoló Beltér Otthon, lakás Tető

Alacsonyabb hőmérséklet nyáron is a tetőtérben!

Folyamatosan egyre csak melegszik a külső hőmérséklet, a tetőtéri otthonokban már most, tavasszal érezhető a nap erős, melegítő hatása. A mindennapjaink megfelelő komfortszintjének biztosítása érdekében védekezünk ellene különböző módokon. 

A tetőtérbe az egyik tökéletes megoldás az ablakok Velux külső hővédő rolóval való felszerelése.

Célszerű már a tervezéskor, az építkezés során beépítenünk a megfelelő árnyékolási technikákat, de ha erre nem volt alkalmunk, vagy pénztárcánk nem engedte, a Velux külső hővédő rolót utólag is könnyedén felszerelhetjük, belülről, egyszerűen.

Az árnyékolók, árnyékoló rendszerek a tetőtéri ablakok nagyon fontos tartozékai. Szabályozhatjuk velük a beáramló fényt, és a hő mennyiségét is. A Velux termékek között találunk megfelelő megoldást a tetőtérbe:

velux kulso hovedo roloroletták vagy harmonikarolók az éles fény tompításához
fényzáró rolók az elsötétítéshez
reluxák az északi, hideg fény szabályozásához
külső hővédő rolók a nap melege elleni védelemhez
redőnyök a zaj, a fény és a hőség kizáráshoz

A napsugarak melegítő hatásának a megfékezése még az ablaküveg elérése előtt a leghatékonyabb. A VELUX külső hővédő roló akár 73%-kal csökkenthetjük a tetőtéri helyiség felmelegedését. A külső hővédő rolók átlátszóak, így a természetes fény beáramlását és a kilátást sem akadályozzák.

Velux külső hővédő rolók előnyei:
– a besugárzó hő akár 73%-át kiszűri
– az átlátszó, hálós anyag átengedi a fényt, és nem korlátozza a kilátást
– belülről működtethető
– belülről, egyszerűen felszerelhető

Velux disney árnyékolóLakóhelyiségek, ahová ajánlott:
– hálószoba
– gyerekszoba
– nappali
– dolgozószoba
– konyha

A gyerekszoba ablakára szerelhetünk Disney mintás belső fényzáró rolót, hogy éjjel, a holdvilág ne zavarhassa a gyerkőcöket, vagy a nappali, erős napsütésben is kellemes legyen álmuk a délutáni alvás során. Kislányok és kisfiúk szobájába egyaránt megtaláljuk a odaillőt a Velux Disney mintás belső fényzáró roló kínálatában.

A VELUX külső hővédő roló még azelőtt útját állja a napsugaraknak, mielőtt azok elérnék a tetőablak üvegfelületét, akár 5 fokkal is hűvösebbet mérhetünk használatakor. (Velux hivatalos adatai alapján, nyáron, 31 fok külső hőmérséklet esetén)

Megállapítható, hogy mindenképpen érdemes a Velux árnyékolókat használunk a tetőtéri ablakainkon.

Read previous post:
Megfizethető minőség – Hansgrohe Crometta 85 zuhanyszettek

A Hansgrohe Crometta 85 család tagjai mindent tudnak, amire ma egy jó zuhanynak szüksége van: csúcs-funkciók, változatos sugárfajták, megbízható minőség,...

Close