Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Miért HTB zuhanykabin?

A zuhanykabin a fürdőszobában nem csak elegáns, hanem praktikus megoldás is, főként, ha kisebb fürdőszobával rendelkezünk. Azonban egy egyszerűnek tűnő zuhanykabin is lehet végül bosszantó, és költséges, ha nem gondoljuk át, mire is lesz szükség a beépítéséhez, használatához.

Nagyon jó hír, ha egyszerűen szeretnénk praktikus és modern zuhanykabint vásárolni, a HTB zuhanykabinokat komplett csomagban is elérhetjük, rendkívül jó ár-érték aránnyal.

A HTB zuhanykabin választéka széleskörű, mind méretet, mind üveg vastagságot és mintázatot, mind formát illetően.

HTB íves zuhanykabin, natur üveggel, szatén kerettel

Modern, letisztult fürdőszobák tökéletes zuhanykabinja a natur üveggel, szatén kerettel tervezett HTB íves, 90×90 cm-es natur üveggel, szatén kerettel rendelkező zuhanykabin, mely határozott megjelenésével növeli fürdőszobájának design értékét, valamint méretének köszönhetően kényelmes használatot tesz lehetővé. 8 mm-es biztonsági üvegből készül. E zuhanykabin ajtaja jobb-, vagy bal nyitási iránnyal is szerelhető, igény szerint. Zuhanytálcával (szaniterakril) és lefolyó szifonnal rendelkezik.

A klasszikus, tolóajátós zuhanykabin design-t kedvelőknek is kínál megoldást a HTB különböző méretekkel, és modern design-al. A HTB 90*90 cm-es komplett zuhanykabin tolóajtós kivitelben például fehér vagy fényes króm kerettel, natur, vagy csíkos 5 mm-es biztonsági üveggel választható, zuhanytálcával és lefolyó szettel, akár 80*80 cm-es méretben is.

HTB Louts Bamboo tolóajtós zuhanykabinja bambuszmintás 5 mm-es biztonsági üveggel teszi különlegessé a fürdőszobája megjelenését.

HTB Moody walk in zuhanyfal

Kedveli a monokróm berendezést? Fehér fürdőszobáját igazán modernné varázsolhatja a HTB zuhany megoldások fekete keretes változatával. A klasszikus értelembe vett fekete keretes HTB Zürich black komplett zuhanykabin teljes zuhany megoldást kínál, ám HTB Moody walk in zuhanyfal lesz az ízig-vérig modern fürdőszobájának éke. 

Természtesen a HTB walk-in zuhanyfal megoldásai króm kerettel is elérhetőek, különböző méretben.

Komplett zuhanykabinjához is szüksége lesz zuhany csaptelepre, mely lehet akár klasszikus, akár beépített, akár esőztető zuhannyal rendelkező, érdemes úgy választani, hogy legalább az adott helyiségben használt csaptelepek egy termékcsaládhoz tartozzanak, a stílusosan egységes design érdekében.

A HTB zuhanykabinok változatos kínálatában mind stílust, mind műszaki értékeket figyelembe véve megtalálhatja álmai zuhanykabinját. Szaniterakril zuhanytálcával egy csomagban vásárolhatja meg, így biztosított a kabin és a zuhanytálca tökéletes illeszkedése.

Read previous post:
Hogyan kerüljük el a felújítás buktatóit?

A "felújítás" szó sokakban sokféle érzelmet vált ki. Azt, aki még előtte áll, kellemes izgalommal tölti el, akinél pedig éppen...

Close