Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

A Balneo térben álló kádak romantikája

A térben álló kádak látványa modern eleganciát sugároz, luxus élményt nyújt még a látványuk is, és vitathatatlan romatikát csempész a fürdőszobánkba. Ha megfelelő méretű fürdőszobával rendelkezik, ajánluk figyelmébe a Balneo térben álló kádak romantikáját Önnek is.

Sokak számára még manapság is hivalkodónak tűnik egy szabadon álló kád a “hétköznapi” otthonok fürdőszobájába, ám ha elég nagy fürdőszobával rendelkezünk, bátran válasszuk e megfizethető kényelmet magunknak. Egy térben álló kád a szabadság és kényelem élményét nyújtja mindennapjaink során, legyen szó egy fárasztó nap utáni ellazulásról, vagy egy-egy romantikus közös fürdőzésről. Utóbbi esetben érdemes a hangulatvilágításról is gondoskodni például illatgyertyák gyújtásával.

A Balneo térkádak mind a modern luxus élményét, mind a romantika gyengédségét kifejezik megjelenésükkel. A kecsesen ívelt formák, a tágas belső terek valódi luxusélményt nyújtanak otthona fürdőszobájában. 

Balneo Monaco Compact oval térkád

A térkádak térfogata jóval nagyobb egy szokványos, beépített kádénál, és szabadon álló mivoltuk önmagukban is különleges élményt nyújtanak, hisz kényelmesen elnyúlhatunk benne, élvezhetjük a szabadság élényét a fürdőkádunkban, akár kettesben is.

A Balneo térkádak anyaga akril, így jóval könyebbek az öntött vas, vagy szaniterkerámia térben álló kádaknál. A Balneo kádak 3 mm japán akril bevonattal készülnek, vastagságuk hordozó réteggel együtt 5 mm.

A Balneo térben álló kádak gyártója a csomagolás során a kiegészítőkről is gondoskodott. A doboz tartalmazza a lefolyót, a kádhoz illő kádlábat, ezért az összerakásához nem szükséges összeszerelési útmutató. A doboz tartalmazza még a rejtett, fém szintező lábakat is. A tartószerkezet rozsdamentes fém.

Térben álló kádhoz szabadon álló csaptelepet válasszunk, ezzel is fokozva a luxus élményt és designt a fürdőszobában.

A Balneo térkádak letisztult kisugárzásukkal eleganciát, luxus desgint teremtenek a fürőszobában, kecses vonalvezetésük pedig romantikus hangulatot varázsol, így a fürdőszoba központi szereplőjeként magára vonják a figyelmet.

Balneo Milano térben álló kád, navy kék

Balneo Dubai térben álló kád

Read previous post:
Miért HTB zuhanykabin?

A zuhanykabin a fürdőszobában nem csak elegáns, hanem praktikus megoldás is, főként, ha kisebb fürdőszobával rendelkezünk. Azonban egy egyszerűnek tűnő...

Close