Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Minimalista elegancia – Hansgrohe Metris csaptelepek

A Hansgrohe Metris kollekció legfontosabb ismertetőjegyei az átgondolt, tökéletes tervezés és kivitelezés. A letisztult vonalvezetésű csaptelepek a króm felületekkel rendkívül elegáns, a 21. századi trendeknek maximálisan megfelelő dizánjt képviselnek. Emellett a legmagasabb minőségi és kényelmi követelményeknek is megfelelnek.

A mindennapokban a maximális komfortot és a szabad mozgáslehetőséget a Hansgrohe Metris kollekciónál a ComfortZone biztosítja. Ez a mosdókagyló és a mosdócsaptelep közötti távolságot jelenti. Ez a változatos méret lehetőség teszi lehetővé, hogy a csaptelep a lakás bármely metris4pontján, bármely rendeltetésnek eleget téve tökéletesen kiszolgálja a használó igényeit. A Metris család tagjai között a ComfortZone 100-tól egészen a ComfortZone 260-ig találunk termékeket. Ezek között biztosan mindenki megtalálja az egyedi igényeinek és a használat típusának megfelelő magasságú Metris csaptelepet.

A Metris S termékek egyedi, vékony „pin” fogantyúval vannak ellátva. Ez időtlen, letisztult, minimalista formavilággal és rendkívül magas minőséggel párosul. A fürdőszobában szellős, átlátható látványt nyújt. A geometrikus formáival hozzájárul a nyugalmat árasztó légkör megteremtéséhez.

metris2A Hansgrohe Metris Classic csaptelepekben a nosztalgikus báj és a modern stílus ötvöződik. A kivételes tervezésnek köszönhetően a letűnt korszakok stíluselemi és a minimalista dizájn harmonikus egységet alkot. A Metris Classic kollekció tagjai között igazi luxust sugárzó darabokat találunk, legyen szó akár a konyha, akár a fürdő berendezéséről.

Ráadásul a Metris termékek használatával a környezetvédelmet és energiatakarékosságot is szolgáljuk. A Hansgrohe a Metris család tagjainál is alkalmazza az EcoSmart és az AirPower technológiát. Az átfolyó víz mennyiségének szabályozása mellett levegővel is dúsításra kerül, ennek köszönhetően a víz használatának élményéből semmit sem veszítünk. A vízkőmentes működésről pedig a QuickClean rendszer gondoskodik.

 

Read previous post:
Tetőtéri otthon, lakrész – gyakorlati tippek

Sokan idegenkednek tetőtéri lakás vásárlásának még a gondolatától is, vagy a tetőtér beépítésétől. Ám ez mondhatni, indokolatlan, hisz rengeteg előnye...

Close