Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Modern elegancia a fürdőszobában Kludi Pure&Style csaptelepekkel

Elegáns megjelenés modern családok számára tervezet Kludi Pure&Syle fördőszobai csaptelepeket trendi szépség, és harmónia jellemzi, mely minden nap örömet okoz.

Tökéletes formatervezés, lágy, lekerekített vonalak és geometrikus formák látványa kellemes, használatakor jó hangulatot teremt.

„Mert szeretjük a modern életstílust.“

A KLUDI Pure&Style fürdőszobai csaptelepek a dizájnnal szemben támasztott legmagasabb igényeket egyesíti a kiváló funkcionalitással. Elegáns vonalvezetés jellemzi, szinte bármely modern fürdőszobába jól illeszkedik.

A KLUDI Pure&Style egykaros modócsaptelepe 2018.-ban elnyerte nemzetközileg elismert Red Dot Award díjat.

Könnyű használatot tesz lehetővé a SoftEdge egyenes vonalvezetésű, mégis kecsesen ívelt designja.

A Kludi Pure&Style fürdőszobai csaptelepek KLUDI DetailLiebe technológiával készülnek, melynek köszönhetően a vízsugár szabályzó gátolja a vízkőképződét, takarékos vízhasználatot biztosít, és nem utolsó sorban egyszerűen tisztítható.

A Kludi Pure&Style egykaros mosdó csaptelepei kétféle magasságban elérhetőek. A kádtöltő és zuhanycsapetelep automatikus kád/zuhany váltóval a praktikus és kényelmes használatért. A zuhanyzóba a Kludi Pure&Easy egykaros zuhanycsaptelepe tökéletes választás.

Azon családok ideális választása a Kludi Pure&Style fürdőszobai csaptelep család, ahol fontos az otthon desginja, a minimalista lakberendezési stílust követik, és kedelik, valamint szívesen választanak geometrikus formavilágot, praktikus használattal egyesítve.

Read previous post:
Karakteresség, kiváló minőség, zajmentes használat: Kludi Pure&Solid fürdőszobai csaptelepek

A Kludi Pure&Solid fürdőszobai csaptelep család egy időtlen klasszikus, igazán karakteres megjelenéssel. Tervezésénél a kiemelkedően magas minőségi követelményeket támasztó gyártási...

Close