Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Karakteresség, kiváló minőség, zajmentes használat: Kludi Pure&Solid fürdőszobai csaptelepek

A Kludi Pure&Solid fürdőszobai csaptelep család egy időtlen klasszikus, igazán karakteres megjelenéssel. Tervezésénél a kiemelkedően magas minőségi követelményeket támasztó gyártási eljárás, az ergonómiai szempontok maximális kielégítése volt a cél.

Elegáns, a legtöbb lakberendezési stílusba jól illesztető fürdőszobai csaptelep család lett az eredmény.

E csaptelep család egykaros teli fogantyúval készült, karakteres design-al, így a Pure&Solid fürdőszobai csaptelepek bátran kombinálhatóak a fürdőszobában szögletes, vagy akár lekerekített formavilággal. Már-már kézművességet idéző kivitelezése igazoltan támaszt bizalmat a választás, és a használata során is.

Víztakarékos integrált perlátora gátolja a vízkő képződést is. A KLUDI HerzStück minőségi kartusa biztosítja az egyenletes és zajmentes vízátfolyást, mely sok bosszúságtól kíméli meg a családot. Gondoljon csak bele, ha zajos a csaptelep, a család minden tagjának zuhanyozását végig kell hallgatnia, tartózkodjon otthona bármely másik helyiségében. Higgyen nekünk, nagyon fontos szempont a csaptelep kiválasztásánál a zajmentesség! Ha a Kludi Pure&Solid csaptelep családot választja, elégedett lesz a zajszinttel is.

Kiváló ergonómiai tervezésnek köszönhetően a tökéletesen kialakított teli kar egyszerű, kényelmes használatot biztosít.

A KLUDI Pure&Solid azon otthonok igen kedvelt csaptelep családja, ahol intenzíven élik az életet, és egyaránt fontos szempont a csaptelep designja és kiváló minősége.

Read previous post:
Nyitott, modern életstílus Kludi Pure&Easy fürdőszobai csaptelepekkel

Letisztult, modern életstílust képviselnek a Kludi Pure&Easy csaptelepek, melyek bármely korszerű fürdőszobába tökélesen illeszkednek. Méltán kedvelt sokoldalú fürdőszobai csaptelep család,...

Close