Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Modern zuhanyzót a fürdőszobába

Megoszlanak a vélemények arról, hogy fürdőkád vagy a zuhanykabin az ideális a fürdőszobába. Ebben a kérésben kívülálló nem hozhat döntést, mindenki saját maga, és családja igényei szerint választ. Azonban, ha kicsi a fürdőszoba, bizony nem sok lehetőség marad. Ám egy tágas fürdőszobában akár mindkét megoldás megvalósítható. 

Akár kicsi, akár kifejezetten tágas fürdőszobába keresünk megoldást, a walk-in zuhanyzó kialakítása design szempontból is a legjobb választás. A walk-in zuhanyzó egyszerű, letisztult, és rendkívül kényelmes használatot tesz lehetővé, hisz nem kell fellépni a zuhanytálcára, valamint használat közben nem vagyunk bezárva egy kis “kalitkába”, hanem szabadon élvezhetjük a frissítő zuhany hatását.

Walk-in zuhanyzót kialakíthatunk úgy is, hogy egyáltalán nem használunk zuhanyfalat, ez a legtágasabb, legkényelmesebb megoldás – amihez tágas fürdőszoba szükségeltetik.

Kisebb fürdőszoba esetén azonban szükségessé válik egy válaszfal elem, azaz egy zuhanyfal, ami például a mosdótól, wc-től, vagy egyéb fürdőszobai kelléktől elválasztja a zuhanyzót, hogy ne vizezzük össze zuhanyzás közben ezeket az eszközöket, berendezési tárgyakat.

A HTB zuhanyfalak kiváló walk-in zuhanyzó kialakítási megoldást kínálnak. 100, vagy 120 cm-es méretben kapahatóak, így megfelelő védelmet nyújtanak a környezetnek a víz ellen, egy felnőtt zuhanyozása esetén is.

A walk-in zuhanyzóknál használt zuhanyfalak óriási előnye, hogy fixen kerülnek beépítésre, nincsen kopó alkatrész, így a meghibásodás valószínűtlen.

HTB Zadar zuhanyfalak jellemzői:

  • 6 mm-es átlátszó biztonsági üveg
  • fényes króm profilok
  • a tartókonzol tetszőleges méretre állítható, 100 cm méretű pl. min: 75 cm – max: 100 cm
  • 115 cm hosszúságú stabilizátor rúddal
  • forgatható: jobbos vagy balos irányba
  • 190 cm a teljes magasság (stabilizátor rúddal 193 cm)

HTB Trieste elhúzható zuhanyajtó

Ha szeretnénk mégis beépíteni a zuhanyzót, ám a tágas, nagy teret is szeretnénk élvezni zuhanyozás közben, a 8mm-es biztonsági üvegből készülő HTB Trieste elhúzható zuhanyajtó kínál megoldást.

Ez a tolóajtós megoldás kényelmes és helytakarékos, a vizet pedig a kabinon belül tartja. Króm profiljai elegáns, letisztult megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának.

Kényelmes, szabad zuhanyzás a walk-in zuhanyzóban garantált. Kisebb fürdőszobában is megvalósítható ez a megoldás, és ezzel egy különleges, modern eleganciát sugárzó fürdőszobai összkép alakul ki otthonunkban.

HTB Zadar Walk-in zuhanyfal

 

 

Read previous post:
Fekete-fehér fürdőszoba design

A fekete és a fehér szín párosítása igen népszerű, nevezhető akár klasszikusnak is. Ám a mai modern lakberendezési trendekben is...

Close