Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Fekete-fehér fürdőszoba design

A fekete és a fehér szín párosítása igen népszerű, nevezhető akár klasszikusnak is. Ám a mai modern lakberendezési trendekben is megjelenik, ugyanis igazán különleges, vagy épp elegáns, modern kisugárzású design alakítható ki e színek párosításával a fürdőszobában is.

Fekete-fehér lakberendezési (és más) design esetén sokan a klasszikusnak mondható pepita mintás padlót látják elsőként a lelki szemeik előtt. Ám természetesen nem ebben merül ki egy fekete-fehér fürdőszobai design (sem).

Okkal gondolhatja azt a kedves olvasó, hogy egy kis lakás kis fürdőszobájába nem illeszthető be ez a színpárosítás. Ám maradjon még, ne lapozzon tovább!
Bár a fekete optikailag nem épp térnövelő, de kisebb fürdőszobában is alkalmazható bátran, azonban figyeljünk arra, hogy a fehér és tükör /üveg felületekkel való párosítás optimális legyen, hogy ne nyomjuk össze a teret.

A fekete és fehér számos kombinációs lehetőséget tartogat. Már ha csak a hidegburkolatok kirakási lehetőségeit latolgatjuk, akkor is rengeteg variáció áll rendelkezésünkre. A legegyszerűbb az egyszínű fekete padló és egyszínű fehér falfelületek találkozása, vagy akár fordítva. Ám számos csempe, padlólap fektetési minta közül válogathatunk fekete-fehérben.

A modern, monokróm design kialakítására ajánljuk a fekete és a fehér metro csempéket, például a Subway Umbria Black-et és White-ot.

Ha hazai gyártótól szeretnénk vásárolni, a Zalakerámia Kendo termékcsaládjában is válogathatunk fekete-fehér fürdőszobai design esetén.

Zalakerámia Kendo csempe, padlólap, dekorcsempékkel

Hidegburolatok terén óriási választék áll rendelkezésre a fekete-fehér fürdőszoba kialakításához, mind csempe, mind padlólap tekintetében. Ezzel a színpárosítással nagyon modern, vagy éppen klasszikus stílusban is megálmodhatjuk a fürdőszobát.

A burkolatokon kívül ma már fekete, vagy épp fekete-fehér fürdőkádat, térben álló kádat is választhatunk. Amennyiben ízig-vérig modern, elegáns, már-már luxust nyújtó fürdőszobát szeretnénk, válasszunk szabadon álló fürdőkádat. A Wellis térkádjai, vagy a Balneo Milano Nero térkád kínálnak számunkra fekete megoldást is.

Balneo Milano Nero szabadon álló kád

Egy fehér burkolatokkal ellátott kisebb fürdőszobába is becsemészhetjük a feketét. Akár egy-egy falfelületen dekorcsempeként egy-egy sor fekete csempével is – ebben az esetben arra kell ügyelni, hogy egy termékcsaládból, kollekcióból válasszuk ki a fehér és a fekete színű csempéket is, hogy a méret (vastagság is) egyező legyen.

Radaway Modo New Black zuhanyfal

Ma már fekete zuhanykabint is választhatunk.

Persze ez esetben nem a fekete zuhanykabin üvegre godnulunk, hanem a szokványos króm vagy fehér profilok helyett fekete profilokkal ellátott zuhanyajtót, zuhanykabint keressünk.

Találunk is a nagyobb kereskedések kínálatában, vagy megrendelik számunkra a gyátótól. Kérdezzünk bátran, ha nem leltünk rá a kínálatban.

 

Kludi Balance Black mosdó csaptelep

A fürdőszoba bútorok, fürdőszobai kiegészítők ma már szintén elérhetőek fekete színben. Képzeljünk el egy fekete-fehér fürdőszobát, ahol a letisztult eleganciát a fekete fürdőszobai kiegészítők, fürdőszobabútor adja. Letisztult eleganciát sugároz egy ilyen fürdőszoba.

A Radaway Hypnotic kollekció rengeteg fekete fürdőszobai megoldást kínál mind fekete fürdőszobai kiegészítők, mind fekete zuhanyfal profilok tekintetében. A kollekcióba a Kludi Balnce fekete csaptelepei is bekerültek, hogy teljes körű megoldást kínáljon a fekete-fehér fürdőszoba kialakításához.

Klasszikus pepita padló, vagy épp modern, metro stílus a vágyunk? A fekete- fehér alkalmas e két, ellentétes stílusirányzat megvalósítására egyaránt.

Read previous post:
A fekete térben álló kádak különleges eleganciája

A fürdőszobában a fekete design kiemeli az adott szanitert a berendezések küzül. Egy fekete térben álló kád a fürdőszobának a...

Close