Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

Tekerőgombos csaptelepek újratöltve: Mofém Golf csaptelep kollekció

Egy csaptelep hagyományosnak, klasszikusnak mondható, amennyiben tekerőgombokkal (meleg és a hideg víz nem egy karral, hanem külön tekerhető “gombokkal”) üzemeltethető. Azonban a megújult Mofém Golf csaptelep család desginját tekintve nem mondható klasszikus stílusúnak, sokkal inkább letisztult, modern megjelenés jellemzi.

A megújult Mofém Golf csaptelep család ötvözi a klasszikus tekerős vízhőméséklet szabályozást a modern designnal, így megállja a helyét egy kifejezetten modern, letisztult környezetben éppúgy, mint a kalasszikus stílusban kialakított otthonokban.

A Mofém Golf csaptelepek klasszikus designjukat nem csak a használati mód tekintetében őrizték meg. A tekerőgomb kialakítása, formája megegyezik a régről ismert és megszokott csaptelep nyitó gombokéval, ám finomodott, és fém, krómozott anyagból készült.

E csaptelepek a Mofémtől megszokott, kiváló minőségű, víztakarékos vízátbocsátású vízkőmentes perlátorral készülnek, mely például a magasabb, álló Golf mosdó csaptelep esetén 60% vízmegtakarítást eredményez. E mosdó csaptelep küllemét tekintve nagyon hasonlatos a Golf mosogató csapteleppel, ám műszaki paramétereik eltérnek.

Mofém Golf kádtöltő csaptelepet zuhanyszettel vásárolhatjuk meg, melyhet 1,5 m-es gégecső, és zuhanyatrtó tartozik.
A Mofém Golf kádtöltő csaptelep zuhanyszettel, zajcsökkentő elemmel, és zízkőmentes perlátorral szerelt, így nem kell aggódnunk egy-egy késő éjszakai zuhanyzás során, hogy a víz zubogásával felverjük az egész családot.

Ám ha csak zuhanyzónk van, a Golf zuhany csaptelepe ideális választás. Kiváló ár-érték aránnyal, egyszerű szereléssel, vízkőmentes perlátorral, rendkívül egyszerű használattal teszi kényelmessé a zuhanyozást. Tetszés szerint vásárolhatunk hozzá gégecsövet és kézizuhanyt, igényünk szerint.

Megbízható kivitel, modern, időtálló design, és a takarékos üzem ami a Mofém Golf csaptelepeket leginkább jellemzi. Jó ár-érték arányával kiváló magyar termék!

Read previous post:
Modern zuhanyzót a fürdőszobába

Megoszlanak a vélemények arról, hogy fürdőkád vagy a zuhanykabin az ideális a fürdőszobába. Ebben a kérésben kívülálló nem hozhat döntést,...

Close