Fürdőszoba

Ötletek fürdőszoba kialakításhoz – csempe, burkolat színek, hangulatok

Gyönyörű, modern fali csempék, padlólapok közül válogathatunk fürdőszobánk kialakításánál. Hatalmas szín és minta választék áll rendelkezésre.
Színes, elegáns, természetes vagy exkluzív? Segítünk néhány öteltel.

Elsőként extravagáns megjelenést ajánlunk e stílusjegyek kedvelőinek: piros, fekete csempe, padlólap, henger alakú, piros világító testek, szögletes, modern szaniterek. Mi kellhet még?
Válogasson piros-fekete burkolat kombinációt, válasszon hozzá modern, szögletes kialakítású fürdőszoba berendezést, fekete, piros, vagy akár fehér színben, és kész is az extravagáns fürdőszoba.

termeszetesTermészetes hatás eléréséhez válasszuk a föld színeit, ezeket kombináljuk. Világos falszínek, például beige, barna, világos zöld, kék, vagy ezek kombinációja, különböző árnyalatai fali csempe, padló burkolat esetén. Berendezési tárgyainkat összeválogathatjuk szögletes, fényes felületű bútorokból, vagy akár választhatunk pultra ültethető ovális mosdót is.
A színekre figyeljünk.

zoldFriss, üde színeket kedveljük? A fürdőszobánkban az igazi felfrissülést keressük? Válasszuk a zöld, a sárga árnyalatait. A beige színt is bevonhatjuk a kellemes, üde összhatásra figyelve.
Javasolt az élek kerülése, inkább a gömbölyded formákat használjuk.

kek

 

Ha a kék szín árnyalatait használjuk, a kék dominál fürdőszobánkban a tiszta víz, a kék égbolt hangulatát idézzük fürdőszobánkba. Válasszunk bátran kék csempét, padlólapot akár különböző árnyalatokban is. A berendezési tárgyaink lehetnek modern vagy akár klasszikus megjelenésűek is. Fehér szaniterek tökéletesen illenek a kék fürdőszobákba is.

 

sarga

A mintás felületek, mintás csempék népszerűsége nem csökkent napjainkra sem. Választhatunk mintás csempét, padlólapot, vagy egyszínűt, melyhez a burkolat családba tartozó dekorelemeket nagy választékban kínálják a kereskedések. Dekorcsempék, listellok (dekorcsíkok) nagy választéka várja a mintákat kedvelőket. Figyeljünk azonban arra, hogy a dekorcsempék minden esetben a választott csempe család tagjai közül kerüljenek ki.

Figyeljünk azonban arra, hogy ne essünk azért túlzásba a minták használatakor.

A sötét színek kedvelői modern, vagy akár intim hangulatot is könnyedén megteremthetnek fürdőszobájukba. Sötét, fekete burkolat, fehér dekorációként használt elemekkel kitűnő összhatást kelthet.
Sötét burkolatok esetében kiemelt szerepet kell kapnia a világításnak!

A világos színeket, a fehér fürdőszobát kedvelőknek ajánljuk, hogy használjanak színes kiegészítőket, hogy csökkentsék a “steril” képet.

Meleg színek kedvelői válasszanak például narancs vagy barna-beige burkolatot.
Lila és pink színek? Miért is ne! Kellemes, finom nőies fürdőszba színei.

 

 

Read previous post:
Frissítő zuhany a nyári nagy melegben

Egy frissítő zuhany a nyári melegben? Gazdaságos, helytekerékos mégis felpezsdíti a szervezetet! A fürdőszoba kialakításánál tekintsünk e tényezőre, mint fontos...

Close