Beltér Otthon, lakás Tető

A Roto tetőablakok választéka – nyitási típusok

A tetőterekben is különböző ablaktípusokra lehet szükség, egyrészt a falak különböző kialakítása miatt, valamint a felhaszálók magassága alapján is eltérő igények merülhetnek fel.

A Roto tetőtéri ablakok tervezésekor a gyártó figyelembe vette a beépítési hely műszaki igényeit és a falhasználók kényelmét is.

Roto Designo R8 felnyíló tetőtéri ablak

A Roto Designo R8 tetőtéri ablakok gyárilag beépített hőszigetelő csomaggal rendelkeznek, melynek köszönhetően kiváló energiahatékonyság az eredmény, hisz kiváló a hőszigetelő képessége. Felnyíló ablak, a kilincs az ablak alján található, így nyitása mind résszellőztetés és tisztítás szempontjából egyszerű és kényelmes. Felnyíló nyitása zavartalan kilátást biztosít, az ablak felső síkjában nyílik.
Négy pontos záródás jellemzi a biztonság érdekében.

Roto Designo RotoComfort i8 elektromos tetőtéri ablak

Felülnyíló, rejtett motorral rendelkezik, ennek köszönhetően gyorsabb nyitást tesz lehetővé, mint a motoros típusok. Kapcsolóval, távirányítóval, sőt, még telefonnal, tablettel is irányíthatjuk. Modern, inteligens megoldás a kényelem érdekében.

Roto Designo R4/ R6 középen billenő tetőtéri ablak

Klasszikus, középen nyíló kivitel. Könnyedén kombinálható R4, R7, R6 és R8 -al. Nagyon sok kiegészítő elérhető e típushoz. A biztonság érdekében 3, vagy 4 pontos záródás jellemzi. Edzett üveg, mely tökéletes ellenállóságot biztosít az időjárással szemben, ami végleges 3 rétegő felületkezelést kapott.

Designo R7 speciálisan billenő tetőtéri ablak

A hagyományos középen billenő tetőtéri ablakoktól eltérően a nyitási pont magasabban lett kialakítva. Enenk előnye a könnyebb hozzáférhetőség, mely a magasabb felhasználók kényelmét szolgálja. Nem nyílnak bele a tetőtérbe, és a szúnyogháló sem akadályozza a működtetést.

A Roto tetőtéri ablakokhoz természetesen árnyékolót is vásárolhat.

A Roto tetőtéri ablakokra a gyártó 15 év garanciát vállal a biztonsági üvegre jégkár esetén, valamint a vasalatok és műanyag profil törésére.

Read previous post:
Miért fontos az impregnálás?

Ha természetes kő, vagy műkő burkolat van otthonunkban, esetleg a konyhapult készült ilyen anyagból, az állag megóvás érdekében szükséges impregnálnunk.

Close