Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Praktikum és design kisebb fürdőszobákban is

Építkezés, felújítás során a fürdőszoba kialakításakor, újratervezésekor össze kell egyeztetnünk igényeinket és a rendelkezésre álló teret is. Elsősorban a méretbeli akadályok miatt kevesen engedhetik meg maguknak, hogy zuhanykabint és fürdőkádat egyaránt beépítsenek a fürdőszobába. Ám van megoldás, mégpedig a   kádparavánok, melyek segítségével a kényelmes fürdőzés és a kényelmes zuhanyozás élménye is megvalósulhat.

Egy embernek is különfélék a tisztálkodási igényei is, eltérő lehet akár élethelyzettől, szabadidőtől, vagy akár évszaktól függően is. Nyáron például egy kellemes hideg zuhany frissít fel, akár napjában többször is, azonban télen, egy hosszú, fárasztó, és ráadásul fagyos, hideg nap után nincs is kellemesebb, mint elnyújtózni egy kádnyi forró vízben. Ezek a változatos igények egy több tagú család esetén csak hatványozódnak.

Mivel kicsi hely áll rendelkezésre, univerzális megoldást kell találnunk, hogy a kellemes forró fürdő, és a frissítő zuhanyozás is megvalósulhasson, a lehető legkényelmesebben. A megoldás az fürdőkádunkhoz egy megfelelő kádparaván kiválasztása, és beszerelése.

Ennek a megoldásnak több előnyét is élvezhetjük:

  • helytakarékos megoldás,kádparaván3
  • a kádparaván könnyen tisztítható,
  • kiváló vízvisszatartás, szemben például a zuhanyfüggönyökkel,
  • védi a padlót a kifröccsenő víztől, ezáltal csökkenti a balesetveszélyt,
  • változatos méret és forma választék áll rendelkezésre,
  • tolóajtós, összehajtható és fix változatok közül választhatunk,
  • könnyen felszerelhető, legyen szó akár régi, akár új kádról,
  • hosszú élettartam.

photographyAz sem elhanyagolható, hogy a kádparaván praktiussága mellett esztétikus megoldást nyújt, szemben a zuhanyfüggönnyel.

Ma már kádparavánból is bőséges választékban áll rendelkezésünkre a kereskedések kínálatában, így saját igényeinkhez, és a fürdőszoba stílusához leginkább illő kádparavánt válaszhatjuk ki a kínálatból. Arról pedig, hogy a látvány is remekül illeszkedjen a fürdőszoba többi eleméhez, a fehér vagy fém keretű kivitel, valamint a többféle üvegbetét mintázat gondoskodik.

Tehát összességében egy kádparaván megvásárlásával hosszútávon gondoskodunk arról, hogy a fürdőszoba mindennapos használata során egy maximálisan kényelmes, praktikus és esztétikus látvánnyal rendelkező helyet alakítsunk ki.

 

Read previous post:
Kültéri sokoldalúság: Novabelle StoneCreek porcelán lapok (összefoglalás)

A Novabelle StoneCreek porcelán lapokat a kültéri sokoldalúság jellemzi. E mellett kijelenthető, hogy a Novabelle StoneCreek 2 cm-es padlólapok kiváló...

Close