Fürdőszoba

Prémium szaniterek a Wellistől

A fürdőszoba prémium szaniterei a kifinomult elegancia és a minőségi alapanyagok ötvözetét képviselik. Nincs is szebb, mint egy prémium szaniterekkel berendezett fürdőszoba.

A fürdőszoba kisugárzását nagyban befolyásolják a berendezési tárgyak, a választott szaniterek, azok anyaga és formái.

A Wellis Olivia bidé, és WC csésze a prémium kategóriát, és minőséget képviseli az Ön otthonában is.

Mind a fali, mind pedig az álló Wellis Olívia WC-k rejtett rögzítéssel készülnek. A szaniter felületén csak egyetlen apró rögzítési pont látható. Ez az esztétikai szempontokból minőségi látványt nyújt, ám ezen felül még higiénikusabb tisztítást is lehetővé tesz.

A Wellis Olívia perem nélküli (rimless) wc-k legfontosabb tulajdonsága, hogy nincsenek rajtuk elérhetetlen zugok, így nem csak látványban nyújtanak prémium minőséget, még a háziasszonyok kedvére is tesznek, hisz könnyen tisztíthatóak, tisztán tarthatóak.

A precízen megtervezett formavilágnak köszönhetően az öblítéskor örvényszerűen körbeáramló víz a wc teljes belső felületét tisztává varázsolja, s mindezt kifröccsenés nélkül.
A megszokott öblítőperemes WC-kkel ellentétben a rimless technológiájú WC-k rejtett szerelésűek, ennek hála, hogy többet nem kell a rögzítő csavarokon leülepedett koszt takarítania, valamint nincsenek perem alatti lerakódások sem.

A Wellis Olívia wc és a bidé rimless kialakításnak köszönhetően vizet takarít meg már azáltal is, hogy jelentősen kevesebb vegyszeres tisztítószer válik szükségessé. A Wellis Olívia rimeless wc csésze mindenképpen higiénikus és okos választás.

Read previous post:
Különleges, rendhagyó burkolat otthonába

Modern, természetközeli és rendhagyó burkolat konyhába, nappaliba, étkezőbe, és még sorolhatnánk. A Keros Halifax fa hatású burkolat otthonunk szinte bármely...

Close