Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

Különleges, rendhagyó burkolat otthonába

Modern, természetközeli és rendhagyó burkolat konyhába, nappaliba, étkezőbe, és még sorolhatnánk. A Keros Halifax fa hatású burkolat otthonunk szinte bármely helyiségébe kiváló választás.

A Keros Halifax padlólappal garantáltan egyedi, különleges környezetet teremt otthonában. Mind klasszikus, mind mondern berendezési tárgyakkal kiválóan érvényesül. Anyagában színezett gres padlólap, melynek színei különböző árnyalatú fa lecekre emlékezteti a szemlélőt.

Nagyformátumú, strapabíró, R9-es csúszásmentességgel rendelkező padlólap, igazán rendhagyó fürdőszobai padló lehet.

A Halifax burkolatban megjelenik a fa természetessége, melegsége, így a barátságos kisugárzású enteriőr mind a konyhában, mind a nappaliban, de otthonunk bármely helyiségében garantált.

Ha fa hatású burkolatot szeretne, ami erősebb, strapabíróbb, és még különlegesebb is, mint a laminált padló, akkor a Keros Halifax padlólapot Önnek tervezték.

Keros Halifax 80*80 cm-es padlólapot ajánljuk:

  • fürdőszobába
  • konyhába
  • nappaliba
  • közlekedő területekre
  • szobákba

Nem elhanyagolható információ, hogy padlófűtés esetén is alkalmazható.

Matt felületű, mázas gres porcelán padlólap, ami PEI 3 kopásállósággal rendelkezik, így a közepesen igénybe vett területeknek ideális burkolata.

A Halifax padlólapok széle élcsiszolt (retifikált), ezért a pontos méretegyezés miatt minimális fugával rakható (2 mm), és a lap felső éléig kitölthető fugaanyaggal, ezáltal homogénebb felület látványát kapjuk.

Ha különleges fahatású kerámia burkolatra vágyik, válassza a Keros Halifax 80*80 cm-es padlólapot otthona bármely helyiségébe.

Read previous post:
Fürdőszobai inspirációk II.

Igazán különleges fürdőszobára vágyik? Inspirálódjon nálunk! A fehér klasszikus szín a fürdőszobában, ám fa harmóniában, vagy hangsúlyos kiegészítőkkel, karakteres fugaszínnel...

Close