Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Romantika és luxus az otthoni fürdőszobában: Balneo Valencia térben álló káddal

Legyen az Ön számára is élmény a fürdőzés a saját fürdőszobájában! A térben álló kádak látványa modern eleganciát sugároz, luxus élményt nyújt még a látványuk is, és vitathatatlan romatikát csempész a fürdőszobánkba. Ha megfelelő méretű fürdőszobával rendelkezik, ajánluk a Balneo Valencia térben álló kád romantikáját Önnek is.

Sokak számára még manapság is hivalkodónak tűnik egy szabadon álló kád a “hétköznapi” otthonok fürdőszobájába, ám ha elég nagy fürdőszobával rendelkezünk, bátran válasszuk e megfizethető kényelmet magunknak. Egy térben álló kád a szabadság és kényelem élményét nyújtja mindennapjaink során, legyen szó egy fárasztó nap utáni ellazulásról, vagy egy-egy romantikus közös fürdőzésről. Utóbbi esetben érdemes a hangulatvilágításról is gondoskodni például illatgyertyák gyújtásával.

Balneo Valencia szabadon álló kád

A Balneo Valencia kád mind a modern luxus élményét, mind a romantika gyengédségét kifejezi design-jával. Kecsesen ívelt formája, tágas belső tere luxusélményt nyújt otthona fürdőszobájában. 

A Valencia kád térfogata jóval nagyobb egy szokványos, beépített kádénál, és szabadon álló mivolta önmagában is különleges élményt nyújt, kényelmesen elnyúlhatunk benne, élvezhetjük a szabadság élényét a fürdőkádunkban.

Balneo Valencia szabadon álló kád

Mérete 180*88*68 cm, 185 liter víz befogadására képes, melyben kényelmesen ellazulhatunk a fürdőzés során akár kettesben is. Anyaga akril, így jóval könyebb az öntött vas, vagy szaniterkerámia térben álló kádaknál. Súlya mindössze 50 kiló, így mozgatása nem okoz különösebb problémát a beszerelésnél. A Balneo kádak 3 mm japán akril bevonattal készülnek, vastagságuk hordozó réteggel együtt 5 mm.

A Balneo Valencia kád gyártója a csomagolás során a kiegészítőkről is gondoskodott. A doboz tartalmazza a lefolyót, a kádhoz illő kádlábat, ezért az összerakásához nem szükséges összeszerelési útmutató. A doboz tartalmazza még a rejtett, fém szintező lábakat is. A tartószerkezet rozsdamentes fém.

 

Térben álló kádhoz szabadon álló csaptelepet válasszunk, ezzel is fokozva a luxus élményt és designt a fürdőszobában, amit a Wellis kínálatában is megtalálhatunk, Pl. a Rundo Solo álló csaptelep (fehér), szabadon álló kádakhoz, vagy a Via szabadon álló csaptelep.

A Balneo Valencia térben álló kád letisztult kisugárzásával eleganciát, luxus desgint teremt a fürőszobában, kecses vonalvezetése pedig romantikus hangulatot varázsol, így a fürdőszoba központi szereplőjeként magára vonja a figyelmet.

Read previous post:
A beltéri világítás új generációja: okos lámpák

Az okos lámpák, világítási rendszerek a beltéri világítás új generációja. Okostelefonnal vezérelhető a lámpa, beállítható a világítás színe, színhőmérséklete, teljes...

Close