Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Stílus a fürdőszobában: Walk-in Style zuhanyfalak

Egy Walk-in, avagy besétálós zuhanykabin teljesítheti azon elvárásainkat, hogy zuhanyzónk könnyen kivitelezhető, látványos és egyedi, modern, funkcionális és különleges legyen. A HSK Walk In Style kolleció zuhanyfalaival jó ár-érték aránnyal valósíthatuk meg álmainkat.

Általános érvényű a Walk-in, azaz a besétálós zuhanykabinokra, hogy a minőség és elegancia megtestesítői. Nagy előnyük, hogy nem rendelkeznek ajtóval, tehát nincs rajtuk kopó alkatrész, így nincs, ami meghibásodhat.

Nem elhanyagolható, hogy bármilyen testalkat esetén kényelmesen bejuthatunk, elférünk bennük, nem kell az ajtóval bíbelődni. Mivel nincsen zuhanytálca, így ideális választás mindazoknak is, akiknek a magasabbra fellépés problémát okozhat. Tehát a Walk In Style zuhanyfalak modern, stílusos megjelenésük mellett akadálymentesnek mondhatók.

Bár a beépítés egyszerű, a használat kényelmes, fontos szem előtt tartunuk, hogy a HSK Walk In Style kollekció zuhanyfalainak beépítése, és úgy általánosságban a besétálós zuhanykabinok kialakítása szakértelmet igényel, ugyanis biztosítani kell a burkolat megfelelő lejtését, a zuhanyfolyóka megfelelő beépítését.

A zunanyfolyóka egyik szerepe, hogy biztosítja Walk-in zuhanykabinoknál a burkolat száraz és nedves területe között az elválasztást, hogy a fürdőszoba padlója egységes és esztétikus összhatást keltsen, új térérzetet teremtve, mely harmóniát sugároz.

A megfelelően kiépített besétálós zuhanykabinok esetében sem kell aggódnunk, hogy eláztatjuk az egész fürdőszobát, hisz az aljzat lejtésének és a zuhanyfolyókának köszönhetően könnyedén távozik az a zuhanyozás alkalmával kifolyó, vagy akár túlfröccsenő víz is.

A HSK Walk In Style zuhanyfal kollekciójának elemei különböző méretekben érhetők el, hogy a rendelkezésre álló területen a megfelelő kényelmet bitosítsa az Ön számára, a legmodernebb és stílusos megjelenéssel.

 

Read previous post:
Modern klasszikusság Álbaro metro csempékkel

A metro falicsempék népszerűsége napjainkban is töretlen. Egyediséget képviselnek szinte bármilyen enteriőrben. Különlegességük az egyszerűségükben rejlik. Olyan nagyvárosi stílust teremtenek,...

Close