Kültér, kert Otthon, lakás Világítás

Kültéri világítás Globo Oskari lámpákkal

A kerti világítás családi házak, nyaralók esetében elengedhetetlen, főleg a gyakori használatú közlekedő útvonalakon. A Globo Oskari termékcsalád modern és praktikus világítótesteket tartalmaz, kültéri felhasználásra. Megbízható kivitellel, modern megjelenésével kellemes hangulatot teremt a környezetében.

Az aluminium lámpatest szürke színben pompázik, már-már a vasra emlékeztet. A lámpabura plasztik üveg, mely nagy tartósságot eredményez. Az anyagfelhasználás a körültekintő tervezésnek köszönhető, hisz kültéri lámpát sem 1-2 évre vásárolunk.

A Globo Oskari kültéri lámpák IP 54 védelemmel rendelkeznek, melyek a fröccsenő víz, nedves időjárási körülmények és a por elleni védettséget eredményezik, hogy hosszú időn át magabiztos működéssel szolgálják környezetüket.

globo-oskari-2

Globo Oskari állólámpa

A Globo Oskari kültéri lámpák rendkívül könnyűek, ám tartósak, design-juk pedig melegséget, barátságosságot sugároz.

Az Oskari kültéri lámpa kollekció háromféle állólámpát, kétféle falikart, valamint kétféle mennyezeti lámpát foglal magában, így otthonunk, nyaralónk adottságainak megfelelően választhatjuk ki a legmegfelelőbbet.

Henger alakú állólámpái alacsonyabb, és magasabb kivitelben körbe világítással biztosítja a közlekedő utak megvilágítását.
Egyik falikarjának különlegessége, hogy a világító szög állítható, hogy a legoptimálisabb fényszórást biztosíthassunk a ház mellett vagy akár a teraszon.

A Globo Oskari LED kültéri lámpák energiahatékonysági osztálya A+, így energiatakarékossági szempontokat figyelembe véve is jól választunk az Oskrai kollekcióval.

globo-oskari-falikar

Globo Oskari falikar

A Globo gyártó kiváló minőséget képvisel, megfizethető áron. Európában a legkiterjedtebb hálózattal Ausztriában és Németországban rendelkezik, s ezen országok lakosságának elégedettsége bizonyíték a kiváló minőségre.

Globo Oskari kültéri lámpák harmonikus, modern, barátságos megjelenést, kiváló minőséget, és tartósságot képviselnek, bármely családi ház, nyaraló kültéri világításához.

Maximális funkcionalitás és minőség, megfizethető áron.

Read previous post:
Kerti pihenő kialakítása

Beköszöntött a tavasz, rügyeznek a fák, lassan, de biztosan nyílnak a virágok, és néhány hét múlva előkerülnek a pincékban, kamrákban...

Close