Kültér, kert

Rusztikus elegancia a kertben Bramac padlólappal

Kertünk, udvarunk hangulatát az alkalmazott burkolat nagyban befolyásolja. Teríthetünk kavicságyat a bejáróba, járdához, kerti pihenőhöz, ám hosszú távra a legkényelmesebb megoldás az, ha térkövet, udvarkövet használunk.

Esztétikai és praktikussági szempontok alapján ajánlottabba a térkő, vagy udvarkő, azaz a szilárd burkolat, hisz nem mozog el, és a fű, a gaz sem tud benne megtelepedni.

Térkővel burkolt udvarunk brukolata hosszú távon, akár évtizedekig is szolgál minket, gyönyörködhetünk a látványában, ehhez “csak” a rendszeres tisztítást, tisztán tartást kell megoldanunk, amihez nem kell négykézlábra ereszkednünk a nemkívánatos fűcsomók eltávolítása érdekében, hisz például a Bramac padlólapokban nem tudnak megtelepedni.

A Bramac padlólapok klasszikus szürke, antik vörös, és vörös színben érhetőek el. Burkolásuk hasonlatos a klasszikus padlólap burkolásához, sík beton felületre ragasztjuk, majd fugázzunk a burkolatot.

A Bramac padlóburkoló lapok fagyálló, anyagukban színezett, nagy szilárdságú betonból készülnek. Bármely színt választva igen mutatós, és nem utolsó sorban tartós felüelt alakítható ki. Fagyállóak, kopásállóak, és csúszásmentes a felüeltük, így fedetlen kültéri felhasználásra is kifejezetten ajánlottak.

Ajánljuk:
– teraszburkolat
– kerti utak, járdák
– kocsibeálló
– kerti pihenő
– pince, borozó belső, s külső tereinek burkolására

Fontos, hogy a kivetelezést tervezzük meg. A beton alapnak teherbírónak kell lennie, 2-3 % lejtéssel. 35 x 35 cm-es fektetési méretháló figyelembe vételével készüljön a lapok kiosztása. A felületet 8 m2-ként önálló mozgási egységekre kell osztani. Az optimális burkolási hőmérséklet +20°C. Kerüljük a tűző napot, valamint a szeles, nedves időjárást – ilyen időben nem szabad kültérre burkolni a Bramac padlólapokat.

A Bramac padlólapokkal esztétikus felükletek alakíthatóak ki kerünkben, udvarunkban, melyek időtálló és kényelmes megoldást nyújtanak, akár évtizedeken keresztül.

Read previous post:
Megfizethető elegancia, karcsú sziluettek – Laufen Pro S fürdőszobai termékcsalád

A Laufen Pro S a Pro sorozat legújabb tagja. Elegáns vonalvezetés, karcsú sziluettek, mélyített, funkcionális mosdókagyló, elegáns alsóbútorral kombinálva a...

Close