Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Megfizethető elegancia, karcsú sziluettek – Laufen Pro S fürdőszobai termékcsalád

A Laufen Pro S a Pro sorozat legújabb tagja. Elegáns vonalvezetés, karcsú sziluettek, mélyített, funkcionális mosdókagyló, elegáns alsóbútorral kombinálva a fürdőszoba teljeségének esztétikus kifejezése.

A Laufen Pro S sorozat a svájci tervező, Peter Wirz munkájának köszönhető. Karcsú sziluett, szisztematikus koncepció, könnyed és elegáns megjelenés jellemzi az új sorozatot, mely bármely korábbi Pro változattal kompatibilis.

A Pro S kollekcióban a mosdó mélyebb a korábbi változatoknál, így funkcionálisan is maximálisan kielégíti a háztartási igényeket, az elegancián mégsem esik csorba.

A Pro S termékcsalád mosdói, alsószekrényei tökéletes megoldást nyújtanak kisebb fürdőszobákba, ahol kiemelt szerepet kap a praktikus helykihasználás, hisz a Pro S mosdók a faltól előre keskenyek, még az alapvetően szélesnek mondható változatok esetében is.

A Laufen Pro S alsószekrényekkel tökéletesen harmóniában áll a Pro S mosdó.

A Pro S család mosdói szögletes mivoltával jól illeszkednek a szekrényre, így együtt kompakt, mégis elegáns megjelenést nyújtanak. Az alsószekrények praktikus kialakítása kényelmes pakolást tesz lehetővé, így a fürdőszoba garantáltan elegáns, rendezett képet mutathat.

Kisebb, vagy épp nagy fürdőszobákba is ajánljuk a Laufen Pro S terékcsalád darabjait, hisz a mosók, vagy épp a komplett Laufen Pro S alsó fürdőszoba bútorok elegáns és rendkívül praktikus megoldást nyújtanak.

A LAUFEN pro S kollekció esztétikuma a LAUFEN gyár prémium termékeinek vonalvezetését követi, ám emellett megfizethető marad bárki számára.

Read previous post:
A burkolási segédanyagokról általánosságban

Új burkolat fektetésekor különböző, úgynevezett burkolási segédanyagra lesz szükségünk. Ilyen például az aljzatkiegynelító, csemperagasztó és a fugázóanyag is. Ezeken felül...

Close