Kültér, kert

Különleges, prémium térkövek a kertben

Egyre nagyobb a kínálat a térkövek piacán is, ami egyáltalán nem meglepő, hisz mindannyian szeretnénk rendezett, esztétikus látványt nyújtó kertet kialakítani, mindezt úgy, hogy a mindennapi “használat”, és kezelése egyszerű legyen. Erre legjobb megoldás a térkővel burkolt udvar, kert.

A Maroskő kombi térkövek melírozott hastásúak, többféle színárnyalatban rendelhetőek. Anyagában színezett beton térkő, kopás-, és fagylállló, csúszásmentes felüelettel. Tökéletes választás.

Ám ajánluk figyelmébe a Viastein Grando térköveket, melyek szintén melírozott hatású felülettel rendelkeznek, ám különlegességük, hogy elmozdulásmentes távtartó rendszerrel vannak ellátva, így biztosítva a burkolatok állandóságát. A Viasteni Grando térkövek nagyformátumú térkövek, melyek egyedi felületkezelésének köszönhető rendkívül strapabíróak, ellenállóak a szennyeződésekkel, vízzel, foltokkal szemben. Hőkezelő impregnálási eljárással készülnek, mely hosszú távú védelmet nyújt.

A Maroskő kombi térkő 3 féle méretben kerül raklapra, 6 cm vastagságban. Egy raklapon 10,74 m2 térkő található.
Méretei (1 sor/db): 10×20×6 cm: 12 db; 20×20×6 cm: 9 db; 20×30×6 cm: 8 db

A Viastein Grando térkőből egy raklapon háromféle méretet találunk, egységesen 6 cm vastagságú lapokból.
Méret: 30 x 30 cm, 45 x 30 cm, 60 x 30 cm
Egy raklapon összesen 10,8 m2 térkő található, soronként 1,08m2.

Maroskő kombi térkő, széna szín

A Maroskő kombi 6 cm-es vastagságú, prémium minőségét figyelembe véve bátran ajáljuk udvarába, sőt, akár kocsibejáróra is. Gyönyörű kerti utakat, kerti pihenőt alakíthatunk ki bármely színével. Hangulatos, változatos felületet teremt, melyre az egyhangúság biztosan nem lesz jellemző.

A Viastein Sempre Grando térkövekkel vízáteresztő rendszer alakítható ki 1–3 mm kőzúzalékkal fugázva. Gyalogos és személyautó forgalomra is alkalmas térkő rendszer, így kerti közlekedő, kerti pihenő, és kocsibeálló kialakítására is ajánljuk.

A barátságos környezet érdekében válasszon térkő burkolatot kertjébe, udvarában, mely hosszú távú, esztétikus megoldást nyútj.

Sempre Grando térkő, trüffelbarna

Read previous post:
Rusztikus elegancia a kertben Bramac padlólappal

Kertünk, udvarunk hangulatát az alkalmazott burkolat nagyban befolyásolja. Teríthetünk kavicságyat a bejáróba, járdához, kerti pihenőhöz, ám hosszú távra a legkényelmesebb...

Close