Konyha Otthon, lakás

Kristálytiszta szűrt víz otthonában, a Grohe vízszűrős csaptelep rendszerével

Gondolta volna!? A GROHE újabb innovációja a Blue Home Duo csaptelep szett, mely a tiszta és frissítő szűrt, hűtött és szénsavas víz élvezetének egyszerű, öko-barát módját kínálja, egyenesen otthonában, a csapból.

GROHE Blue Home Duo vízszűrős konyhai csaptelep egy igazán praktikus rendszer bármely háztartásba. Hisz ki ne szeretne kristálytiszta, akár szénsavas, vagy enyhén szénsavas vizet fogyasztani egyszerűen, boltból történő palackozott víz cipelése, vesződség és sorban állás nélkül!? A Blue Home Duo rendszerrel konyhájában, a konyhai csaptelepet megnyitva bárki számára elérhető a kívánt hőmérsékletű mentes, enyhe vagy szénsavas víz.

A GROHE Blud Home Duo vízszűrős csaptelep a kényelmes használat mellett nagyban csökkenti a környezet terhelését, hisz nincs palack, mely szennyezné földünket.

Az alapkészlet tartalma:
egykaros konyhai keverőcsap – szűrt, hűtött és szénsavas víz hűtőegységgel, szűrővel és CO2 adagoló palackkal. Magas C-kifolyó csaptelep, króm felülettel.

A Blue Home Duo vízszűrős csaptelep rendszer telepítése rendkívül egyszerű. Készítsük elő a konyhaszekrényt, alakítsuk ki a szellőzőnyílásokat, helyezzük el a szerelvényeket, majd a szűrő és szén-dioxid palackot, és állítsuk be a programot. 4 lépés, és élevezhetjük is a frissítő, tiszta, szűrt csapvizet. Szerelési video»

Jellemzők:

  • GROHE Blue Home egykaros mosogató keverőcsap, szűrőfunkcióval
  • külön fogantyú a kétféle szűrt és hűtött víz számára: sima és szénsavas
  • C-kifolyó
  • külön belső vízvezető csövek a szűrt és a szűretlen víz számára
  • flexibilis összekötő tömlők
  • GROHE Blue Home hűtő
  • 250 Wattos hűtőegység, 230 V, 50 Hz óránként 5 liter hűtött vízzel szolgál
  • Beállítható a GROHE Blue S szűrőmérethez, a GROHE Blue aktívszenes szűrőhöz és a GROHE Blue magnézium+ szűrőhöz
  • CE-bevizsgált
  • GROHE Blue S méretű szűrő, szűrőfej flexibilis állítási lehetőséggel. A szűrő cseréjének szükségességét a csaptelepen található vezérlő villogó sárga fénye jelzi. 1 perc sem kell a cseréhez.
  • GROHE Blue 425 g CO2 palack szénsavas víz készítéshez, melynél fehér, villógó fény jelzi a palack cseréjének szükségességét. A palack cseréje rendkívül egyszerű, gyorsan elvégezhető. Video»

A saját vízszűrő rendszer beszerzésésvel, beszerelésével elfelejtheti az ásványvizek beszerzésével járó vesződséget. A tiszta minőségű, azonnal rendelkezésre álló mentes, enyhe vagy szénsavas víz élvezetét közvetlenül az otthoni konyhai csaptelepe nyújthatja a Grohe Blue Home Duo rendszerrel. Az alapkészlet mindent biztosít, ami ehhez szükséges.

Read previous post:
Modern design a legkisebb helyiségben Geberittel

Építkezés, valamint otthonunk felújítása során mind arra törekszünk, hogy mind design mind kényelem szempontjából a legoptimálisabb termékeket válasszuk. Nincs ez...

Close