Beltér Fürdőszoba Otthon, lakás

Modern design a legkisebb helyiségben Geberittel

Építkezés, valamint otthonunk felújítása során mind arra törekszünk, hogy mind design mind kényelem szempontjából a legoptimálisabb termékeket válasszuk. Nincs ez másként a megfelelő WC kiválasztása esetében sem. Kis helyigénye, modern kivitele, valamint több évtizedes megbízhatósága miatt is a Geberit falsík alatti öblítőtartályokat ajánljuk.

A Geberit falsík alatti öblítőtartályok a modern fürdőszobai szerelvények klasszikusai, melyek több, mint 50 éve állnak a lakosság és közületek szolgálatában egyaránt. A Geberit több évtizedes múltja során a termékek legendás megbízhatóságukról ismertek, amit a gyártó szavatol azzal, hogy kiszállítás előtt minden öblítőtartályt megvizsgálnak tömítettség szempontjából. Az alkatrész-ellátási garancia is hosszú távú biztonságot nyújt, hisz 25 évet vállal a gyártó minden alkatrész esetleges pótlására egy-egy termék esetén.

A falba építhető WC tartály a kis helyigény miatt rendkívül előnyös választás kisebb helyiségekben, valamint közületek, bevásárlóközpontok közös helyiségeibe, a mechanikai hatásra történő meghibásodás elkerülése érdekében. A falsík mögötti tartállyal szerelt WC csészék a modern design képviselik, praktikusságuk mellett. A nyomólapok design választékában pedig találhatunk otthonunk lakberendezési stílusházo leginkább illőt. (A műszaki paramétereket vegyük figyelembe!)

A legegyszerűbb vásárlás érdekében választhatunk komplett szettet is falsík mögötti öblítőtartállyal, szerelőkerettel, WC csészével, valamint nyomólappal. Nem elhanyagolható szempont, hogy szettben jobb áron juthatunk hozzá, mintha egyesével válogatnánk össze a szükséges szerelvényeket.

A Geberit komplett Kombi Basic falsík mögötti tartállyal rendelkező WC szett design szempontjából is tökéletes választás a modern lakberendezésben.
A szettet Alföldi Saval mélyöblítésű falra szerelhető kerámia WC csészével (2.0 7056) szállítjuk, melynek gömbölyű formái bartáságos megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek, mégis modern megjelenéssel.

Az Alföldi Saval WC rögzítéséhez Kombifix Basic fali WC szerelőelem tartozik a szettben (UP100), mely elölről működtethető Geberit Kombifix Basic falsík alatti öblítőtartállyal (110.100.00.1) szerelt. Az UP100 elölről működtethető falsík alatti öblítőtartály, eléfalazáshoz vagy befalazáshoz, parapet vagy teljes belmagasságú előtétfalakba történő beépítéshez alakalmas. Könnyűszerkezetes építési mód esetén nem alkalmazható!
Működtetése csak Delta20 nyomólappal lehetséges, mely alpin fehér, magasfényű króm, vagy matt-króm színben választható.

A műszaki adottságok mellett nem elhanyagolható, hogy a mai modern otthonok esetében szinte elengedhetetlen követelmény a WC helyiségben is a modern design, így a beépített tartály design nyomólappal szinte a legideálisabb választás.

Read previous post:
Gran Paradiso padlólapok – a természet ihlette, a gyártó megalkotta

Az olasz Del Conca gyár nagy múltra tekint vissza, követi a aktuális lakberendezési trendeket, így az Gran Paradiso fahatású gres...

Close