Konyha Otthon, lakás

Vízszűrő csaptelep rendszer a GROHE-tól

Ha kedveli a környzettudatos és paraktikus, a mindennapi életet egyszerűsítő megoldásokat, a víztisztító rendszereket Önnek találták ki. A GROHE innovációja a Blue Home vízszűrős csaptelep rendszer, melynek köszönehetően kristálytiszta, szűrt, hűtött és szénsavas víz csapolható a konyhájában, öko-barát módon.

Ön is palackozott vizet fogyaszt? Belegondolt már, hogy mennyi szeméttel jár a sok műanyag palack, amit így egy-egy háztartás termel? A GROHE Blue Home vízszűrős csaptelep rendszere megoldást nyújt a sok-sok szemét elkerülésére, nem beszélve arról, hogy időt és energiát spórol meg azzal, hogy nem kell rendszeresen palackozott vizet vásárolnia, és felcipelnie az emeletre.

A GROHE Blue Home vízszűrős konyhai csaptelepek nemcsak a tiszta, szűrt vizet biztosítják a háztartásban, hanem akár szénsavas vizet is engedhet a csapból. Ugye, milyen egyszerű és kényelmes?

Az GROHE Blue Home vízszűrős konyhai csaptelep rendszer alapkészlet tartalma:
– egykaros konyhai keverőcsap
szűrt, hűtött és szénsavas víz hűtőegységgel, szűrővel és CO2 adagoló palackkal.
– Magas L-kifolyó csaptelep, króm felülettel.
Ezzel az alapszettel minden megvan, amire csak vágyhat egy beépített, víztisztító, vízszűrő konyhai csaptelep esetén.

E vízszűrős csaptelep rendszer használata rendkívül egyszerű. Csak kinyitja a csapot a konyha csaptelepeknél már megszokott módon, egy kar segítségével, a kívánt funkcióba állítva, és már élvezheti is a kristálytiszta vizet, akár szénsavas változatban is.

A GROHE Blue Home vízszűrős konyhai csaptelep rendszer telepítése szintén egyszerű.
1. Készítsük elő a konyhaszekrényt, alakítsuk ki a szellőzőnyílásokat,
2. helyezzük el a szerelvényeket, majd
3. helyezzük el a szűrő és szén-dioxid palackot,
4. állítsuk be a programot.
Csupán ez a 4 lépés szükséges, és már élevezhetjük is a frissítő, tiszta, szűrt csapvizet. Video a beépítésről»

A GROHE Blue Home vízszűrős konyhai csaptelep rendszer egy olyan rendszer, mely az egész család számára biztosítja a kristálytiszta vizet a mindennapok során úgy, hogy nem kell cipekednie, boltba mennie. A GROHE megoldásával a környezetet is kíméli, és a család kényelmét és egészségét is szolgálja.

Read previous post:
Klasszikus fürdőszobai radiátor modern stílushoz

Beköszöntött az ősz, a hűvös idő, így, ha még nem oldotta meg a fürdőszoba fűtését, vagy épp szeretné tökéletesíteni, itt...

Close