Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Fűtés

Klasszikus fürdőszobai radiátor modern stílushoz

Beköszöntött az ősz, a hűvös idő, így, ha még nem oldotta meg a fürdőszoba fűtését, vagy épp szeretné tökéletesíteni, itt az ideje mielőbb megtenni. Egy fürdőszobai törölközőszárító radiátor gyors és egyszerű megoldást nyújt a fürdőszoba fűtésére, – méghozzá a Radeco Thor radiátoroknak is köszönhetően – igazán modern kivitelben.

A RADECO folyamatosan fejleszti termékeit, nyomon követi a nemzetközi trendeket, hogy megfeleljen a legújabb vásárlói igényeknek.

Radceco megalkotta a Thor Merkury termékcsaládot, mely elérhető a klasszikus fehér mellett modern, matt fekete színben is. Természetesen a kiegészítők – fűtőpatronok, szelepek – is elérhetőek ebben a fantasztikus matt fekete színben. A Thor Merkury fürdőszobai csőradiátorok csatlakoztathatóak mind a hagyományos, mind a korszerű fűtési rendszerekhez és szerelhetőek elektromos fűtőpatronnal is.

A matt fekete különleges eleganciát kölcsönöz a fürdőszobának, jól társítható fával, fémmel, és natúr színekkel egyaránt.

A Thor Merkury fürdőszobai radiátorok univerzális megoldást jelentenek. A hagyományos csőradiátor kialakítás tökéletesen illeszkedik a legtöbb fürdőszobához, miközben rendkívül magas szintű funkcionalitást biztosít. E csőradiátorok szokványosnak mondható létra designjának köszönhetően tökéletesen beilleszthetőek egy klasszikus enteriőrbe, ám a szögletesen kialakított csövek miatt kiváló választás egy kifejezetten modern fürdőszobába, nem beszélve a matt fekete színváltozatról.

A Thor Merkury csőradiátorok biztosítják a fürdőszoba fűtését, ugyanakkor praktikus megoldást nyújtanak a törölközők szárítására is.

Read previous post:
Modern csempe kollekció, játékosan nosztalgikus elemekkel

Mint minden gyártó, a hazai Zalakerámia kerámia burkolat gyár is a folyamatos megújulásra törekszik, ami nem csoda, hisz a piaci...

Close