Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Csábító fürdőszoba – Zalakerámia Viktória család

A Zalakerámia Viktória burkolat kollekció luxust sugárzó, márvány mintás csillogó felületével, gazdag barna és kifinomult bézs árnyalataival a tökéletesen elegáns és hívogató fürdőszobai felületek megtestesítője.

A meleg barna Viktória padlólap és csempe kényelmet sugároz a fürdőszobában. Tökéletes alapot teremtve a gondtalan kikapcsolódáshoz a napi rutin közepette. Ez az árnyalat különösen vonzó pozitív, az otthonos légkör megteremtéséhez nélkülözhetetlen kisugárzása miatt.

viktória1A bézs árnyalatú Viktória csempe tökéletes kiegészítője a család sötétebb darabjainak. Hiszen semleges tónusával ideális kombináció a barna színhez. Kiemeli annak karakteresebb szépségét, és ugyanakkor világosítja, tágítja is a teret.

Ennek a két színnek az együttese ráadásul örök divat, igazi klasszikus a burkolatok világában. Hiszen a változó trendektől függetlenül múlhatatlan tulajdonságai a harmónia mind az esztétikum, mind a ránk gyakorolt hatása terén.

Ezekhez a pompás árnyalatokhoz kivételes mintázat társul. A márvány hatású minta fokozza a pazar látványt. Egy csipetnyi luxust csempészhetünk otthonunkba a Viktória csempe- és padlólap kollekció segítségével.

viktória2Arról, hogy a Viktória család kerek egésszé váljon, a többi termékhez mind színében, mind stílusában hasonlatos listello gondoskodik. Használhatjuk az eltérő színek közötti elválasztó szereppel bíró elemként, vagy akár a nagyobb kiterjedésű egyszínű felületeket is megtörhetjük vele, ezzel érve el izgalmasabb megjelenésű hidegburkolatot.

A Viktória padlólap 30 cm*30 cm-es méretben készül. Kopásállósága közepes (PEI III), padlófűtés használata esetén is burkolhatunk vele. A Viktória csempék 20 cm*30 cm-esek, a listello pedig 4,8 cm*20 cm-es a falburkoló méretéhez igazodva.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Csaptelepek és lehetőségek az otthonunkban

A csaptelep gyártók, a csaptelepek tervezői ma már különleges design termékeket kínálnak a vásárlóknak. A tervezői munka során a formavilág,...

Close