Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

Csaptelepek és lehetőségek az otthonunkban

A csaptelep gyártók, a csaptelepek tervezői ma már különleges design termékeket kínálnak a vásárlóknak.

A tervezői munka során a formavilág, a design mellett nagy hangsúlyt fektetnek az energiatakarékossági szempontokra is. Egy-egy csaptelep megtervezése gondos tervezői munka eredménye.

A mai modern gyártási technológiáknak, valamint a tervező mérnököknek és designereknek köszönhetően sokféle formavilágú, stílusú csapteleppel találkozhatunk, a csaptelepek küllemének szinte csak a designerek, a tervezők fantáziája szabhat határt.

csaptelep-fekete-tekaA designereknek és tervezőmérnököknek köszönhetően ma már  vidám vagy éppen elegáns színekben pompázó csaptelepet is vásárolhatunk, melyekkel meglephetjük a fürdőszobát, konyhát feldobni vágyó családtagunkat, felújítás előtt, vagy felújításban lévő rokonságunkat, barátainkat. Bizonyára örülnek majd a hasznos és különleges ajándéknak. Ajándékozni jó, örömet szerzünk az ajándékozottnak a vágyott, hasznos ajándékkal!

Színes csaptelep kínálatban választhatunk például fehér, fekete, zöld, vagy akár piros csaptelepek közül, de már-már extrémnek tűnő színekben is találhatunk csaptelepet.

csaptelep-kek-teka csaptelep-piros-teka csaptelep-zold-teka

A design mellett a vásárlás során figyelembe kell vennünk a csaptelep elhelyezési módját, a helyét, a szerelési módot valamint a kívánt működtetést.

eurosmart5A csaptelepeket elhelyezhetjük falon kívül, a megszokott módon, azonban a technikai fejlődésnek köszönhetően falsík alatti elhelyezkedésű csaptelepeket is vásárolhatunk. A modern, letisztult design-t kedvelőknek szinte kötelező a falsík alatti elhelyezési mód választása.

Otthonunkban a fürdőszobában, konyhában és a WC helyiségben különböző csaptelepekre van szükségünk! Ezért vásárlás előtt mérjük fel a terepet, hol, és mely csaptelepet szeretnénk cserélni: mosogató csaptelep, mosdó csaptelep, kádtöltő csaptelep, Kád-, és mosdótöltő csaptelep, zuhany csaptelep, vagy bidet csaptelep az, amit vásárolni szeretnénk.

Vásárlás előtt a megfelelő kiválasztásához szükséges a szerelési mód szerinti elvárásnak is megfelelni: álló csaptelep, falra szerelhető csaptelep, vagy kádperemre szerelhető csaptelep

Vegyük figyelembe a kezelési módot érintő igényeinket is: egykaros csaptelep, gombos (tekerős) csaptelep, nyomógombos csaptelep, infra vezérlésű csaptelep

A különböző szín és formavilág mellett a minőség és megbízhatóság bizonyítéka a legtöbb gyártó által vállalt 5 év garancia. Válaszunk megbízható gyártótól, megbízható csaptelepet!

Read previous post:
Játékos és élettel teli – Zalakerámia Muscat fürdőszobai burkolat család

A Zalakerámia Muscat csempe és padlólap választék esztétikus megjelenésével, enyhén csíkos, fényes felületével már önmagában is megállná a helyét a...

Close