Beltér Burkolat Otthon, lakás Padlólap

DelConca – kiváló olasz minőség, természetes fa hatás

DelConca padlólapok – méltán elismert, kiváló minőségű padlólapok Olaszországból. A gyárat 1979­ben alapították del Conca Spa néven. Tapasztalt vállalkozók hozták létre Olaszországban, ami később nemzetközi céggé nőtte ki magát. A DelConca nagy hangsúlyt fektet a padlólapok anyagának minőségére, e mellett a már-már exkluzív, igényes megjelenésre, ill. a fahatású padlólapok kivitelezésénél az élethű mázréteg elérésére törekszik.

A DelConca gyár termékei újak voltak még a burkolatok világában, de érezni lehetett, hogy tudatosan fejlesztik a technológiát és a gyártást. A növekvő piaci igényeket követve, az első vállalat volt, akik égetett mázas padlólapokat kezdtek gyártani. A kőporcelán lapok gyártásának technológiáját is ők alkalmazták először.

A hatalmas és gyors fejlődésnek köszönhetően ma már nemzetközileg elismert, magas minőségű bukrolatok színes skálája megtalálható a termékeik között.

delconca2A magas minőségű, hatalmas padlólap kínálatból a DelConca Inout famintás padlólapok igen népszerűek. Négy féle, élethű famintás szín közül lehet választani Noce, Grigio, Bianco, Beige .

Ezek a padlólapok matt felületű mázas gres lapok, 15X60 cm a méretük, melyből kifolyólag ügyelni kell a burkolási technikára, nem szabad hálóba lerakni.

PEI 4-­es kopásállóságúak, ami megfelelő előszobák, konyhák, nappali és akár teraszok burkolására is, hiszen fagyálló padlólapokról beszélünk. Ha már említettem a teraszt akkor a csúszásmentesség is számít. A lapok alapvetően R 9-­es csúszásmentességűek, de a kínálatban, az előbb említett színekben R12­es csúszásmentességű járólapokat is gyártanak, hogy a fedetlen terasz, illetve a lépcsők leburkolására is alkalmas legyen.

delconca_pivSzintén fahatású padlólapok élethű kínálatát tárja elénk az legújabb Pluvium kollekció. Háromféle színben találhatóak: Grigio Chiaro, Grigio Scuro, Noce.

Kétféle méretben is gyártják 30x60cm és 15x60cm. R 9-­es csúszásmentességgel rendelkeznek, mely kitűnően alkalmas az otthonunk bármelyik részére. Alapanyaga szintén mázas greslap. Kitűnő minőségű és fagyálló burkolólapok. Kiegészítő, díszítő mozaikok is szerepelnek a kínálatban mind a háromféle színben.

Burkolásnál a már említett burkolási technikán kívül a ragasztóra is figyelni kell.

Minden esetben flexibilis csemperagasztóra van szükség. Az Otthondepo.hu kínálatában rengeteg ragasztó megtalálható, de elsősorban az LB­Knauf Flex M ragasztót ajánlanánk.

 

Read previous post:
Nemes egyszerűség és elegancia – Zalakerámia Ildikó család

Ha igazán tetszetőssé szeretné varázsolni fürdőszobáját, akkor garantáltan jó választás a Zalakerámia Ildikó kollekció. A család tagjain megjelenő krém és...

Close