Burkolat Csempe Fürdőszoba Padlólap

Rendkívüli variálhatóság – Zalakerámia Carneval család

A Zalakerámia Carneval fürdőszobai család gerincét az egyszínű csempék és padlólapok alkotják hagyományos fekete, fehér, bézs, továbbá lendületes zöld, piros, pink és narancs színekkel. A kollekció különlegessége a változatos, sokszínű dekorelem választékban rejlik. A tervezés során, a szín és stílus kiválasztásakor csak a fantáziánk szabhat határt.

A letisztult stílus szerelmesei számára a tökéletes választás az Amarilis fantázianevű dekorcsalád, melynek darabjain a névadó amarillisz lenyűgöző virágai köszönnek vissza. Fekete és fehér színekkel kombinálva igazán modern és elegáns enteriőr alakítható ki a fürdőszobában.

SERPENTINE_F-5023_SCarneval6AMARILIS_F-5022_S

Serpentine      Summer         Amarilis

RETRO_SZ-5013_S

Retro

A kollekció Retro dekorjaival akár nap mint nap időutazáson vehetünk részt saját otthonunkban. Az elemeket vidám, bohókás színek és formák jellemzik. A Carneval család intenzív, feltűnő színű csempéivel kombinálva igazán meghökkentő és merész tereket alakíthatunk ki. Ugyanakkor hagyományosabb színvilágú burkolatokkal társítva visszafogott, de mégis derűs összképet kaphatunk.

Carneval1A narancs, vagy zöld-lila színvilágú Summer listellokkal barátságos, kora nyári hangulatot teremthetünk fürdőszobánkban. Segítségükkel otthonunkba csempészhetjük a napfényt és a vidámságot.

Akik szokatlan, térhatású felületekre vágynak, azoknak sem kell csalódniuk. A különleges mintázatú Serpentine dekorcsempék fekete, fehér és a két szín kombinációjával készült árnyalatokban állnak rendelkezésre. A Serpentin dekor használata garantálja a modern és egyedi dizájnt.

Mivel a Carneval család teljes körű bemutatása a rendkívüli változatosság miatt szinte lehetetlen, mindenkinek azt ajánljuk, hogy ismerkedjen meg a család teljes kínálatával, és engedjen szabad teret a képzeletének a fürdőszoba megtervezésekor.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
DelConca – kiváló olasz minőség, természetes fa hatás

DelConca padlólapok - méltán elismert, kiváló minőségű padlólapok Olaszországból. A gyárat 1979­ben alapították del Conca Spa néven. Tapasztalt vállalkozók hozták...

Close