Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Dinamizmus és harmónia – Zalakerámia Sasso padlólapok

A Zalakerámia Sasso kollekció padlólapjai kivételesen kiegyensúlyozott kapcsolatban állnak egymással. A sötétebb és világosabb árnyalatok idillikus összhangot alkotnak. A Sasso padlólapokkal beltérben és kültéren egyaránt lehetőségünk nyílik az optimális burkolat kigondolására. A mozaikmintás padlódekor pedig lendületességgel ruházza fel a kollekciót.

A Sasso padlólapok a remek összhangban lévő árnyalataiknak – bézs, tégla, sötétbarna – köszönhetően számtalan kirakási variációt tesznek lehetővé. A burkolat tervezésekor két vagy akár mindhárom színű Sasso darabbal is számolhatunk. Hiszen a földszínek harmonikus kapcsolata miatt több árnyalat együttes jelenléte mellet is esztétikus padlóburkolatot hozhatunk létre.

sasso2A Sasso család teljességét a mozaikmintás padlódekor teremti meg. A mozaik kockák színei a padlólapokéval megegyeznek. Mintha csak azok kicsinyített másai lennének. A Sasso padlódekor remek lehetőségeket rejt magában. Karakteres megjelenésével számos elképzelést tud megvalósítani.

Hiszen a Sasso padlódekor a díszítő szerepkör mellett egyéb feladatokat is el tud látni. Például kiválóan alkalmazható egyes területek kiemelésére, vagy akár nagyobb egybefüggő területek megtörésére, a térérzet befolyásolására. Az mindenképpen igaz, hogy a Sasso padlódekor dinamizmusával felkelti a figyelmet.

sasso3A Sasso padlólapok, valamint a padlódekor mérete 33,3 cm*33,3 cm. A magas kopásállóság (PEI IV), valamint a fagyállóság lehetővé teszi, hogy a Sasso kollekciót számtalan területen alkalmazhassuk. Beltérben az előszobától kezdve a nappalin át egészen a konyháig stílusában tökéletes burkolatot hozhatunk létre. De mindemellett akár kültéri felhasználásra is nagyszerű a Sasso termékcsalád. Terasz burkolatként is hangulatos kompozíciókat álmodhatunk meg.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Fabrikett tárolása

Mint a természetes fűtőanyagok nagy része, a fabrikett is száraz környezetben tárolandó. Tárolhatjuk kamrában, spajzban, de akár a lakásban is,...

Close