Beltér Burkolat Csempe Otthon, lakás Padlólap

Előkelő felületek – Zalakerámia Ibiza kollekció

A Zalakerámia Ibiza csempe és padlólap család a márványmintás burkolatok választékát gazdagítja. Ennek a stílusnak a népszerűsége hosszú ideje töretlen, és a Zalakerámia mindig megújulva, és az aktuális trendekhez igazodva elégíti ki a vásárlók igényeit. A kollekció esztétikus kidolgozása mellett a gazdag színeiben rejlik a különlegessége. Az Ibiza termékekkel a stílusos elegancia garantált!

A márvány évezredek óta a luxus megtestesítője. Ez az előkelő anyag viszont a legtöbbünknek megfizethetetlen. Az Ibiza márványmintás kollekcióval viszont kedvező áron vihetjük be otthonunkba ezt a kifinomult, időtlen szépséget.

ibizaAz Ibiza termékek tökéletes választást jelentenek fürdőszobákba, ahol stílusos, szinte fejedelmi hangulatot teremthetünk, így elősegítve, hogy a tisztálkodás napi rutin helyett élménnyé váljon. Ugyanakkor klasszikus megjelenésű konyhát is kialakíthatunk az Ibiza családdal. De ha előszobákban, előterekben esik a választásunk erre a kollekcióra, akkor látványos, impozáns hatást érhetünk el. A padlólapok magas kopásállósággal rendelkeznek, lakásunk bármely pontján használhatjuk őket. Így nem kell határt szabnunk a fantáziánknak, amikor otthonunk látványát képzeljük magunk elé.

ibiza4Az Ibiza kollekció uralkodó színei a vörös, a krém, a zöld, a szürke és a barna. Nagyon telt, élettel teli árnyalatokról van szó, melyekkel különleges, átlagosnak egyáltalán nem nevezhető tereket hozhatunk létre.

Az Ibiza csempék 20cm*30cm-es, a padlólapok pedig 30cm*30cm-es méretben készülnek. Felületük fényes hatású, anyaguk mázas vörös-agyag kerámia. A családban találhatunk listellokat is, melyek további változatos kirakási mintákat tesznek lehetővé.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Keramin SP ipari gres padlólapok – tökéletes burkolat nagy forgalmú területekre is

Közületekben, bevásárlóközpontok, raktárak, lépcsőházak, egyéb nagy forgalmú területek burkolatának megválasztásakor különösen nagy figyelmet kell fordítanunk a padlólap kiválasztására, hogy valóban...

Close