Beltér Burkolat Otthon, lakás Padlólap

Közép-itáliai vidéki stílus – Zalakerámia Toscana padlólapok

Közép-Itália hangulata és belsőépítészeti hagyománya ihlette a Zalakerámia Toscana padlólap családot. A toszkán stílus igen nagy népszerűségnek örvend hazánkban már hosszú ideje. Ami egyáltalán nem meglepő annak fényében, hogy benne egyesül a rusztikus vidéki hangulat, a természet közelsége és a visszafogott, nemes elegancia.

toscana2Sokan önkéntelenül vonzódást érzünk Toscana tájai, ízei, illatai iránt. De általában nem vagyunk olyan szerencsések, hogy rendelkezzünk egy több száz éves régi házzal, villával vagy gazdasági épülettel ebben a régióban. A Zalakerámia Toscana padlólapokkal azonban nem kell lemondanunk erről a hangulatról. Családi házunkban, vagy akár még lakásunkban is megteremthetjük ezt az idilli, otthonos stílust.

A színátmenetes Toscana lapokat a lágy földszínek jellemzik. A halvány barnák és a világos terrakotta mind az otthonos hangulat megteremtését segítik elő. Szemnek és léleknek egyaránt tetsző felületeket alakíthatunk ki, hiszen a naturális színek elősegítik a nyugodt, kényelmes légkör meglétét.

toscana4A Toscana padlólap kollekciót az R9-es csúszásmentességnek, és a nagyon magas, PEI V-ös kopásállóságnak köszönhetően korlátozás nélkül alkalmazhatjuk otthonunkban. Egy ilyen vidékies stílusú konyhában még az étkezések is igazi eseménnyé válnak. Nappalinkba becsempészhetjük a napsütést és a harmóniát. Fürdőszobánkat pedig rusztikus romantikával ruházhatjuk fel.

A Toscana matt felületű mázas gres padlólapok kétféle méretben készülnek. Választhatunk a 33,3 cm*33,3 toscana3cm-es, vagy a 30 cm*60 cm-es lapok közül. Vagy akár ezeket kombinálhatjuk is, ezzel bővítve a kirakási minták lehetőségét. A variálhatóságot tovább növeli a Toscana dekorlap választék is, amivel akár térelválasztó szerepet is betölthetünk.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Előkelő felületek – Zalakerámia Ibiza kollekció

A Zalakerámia Ibiza csempe és padlólap család a márványmintás burkolatok választékát gazdagítja. Ennek a stílusnak a népszerűsége hosszú ideje töretlen,...

Close