Burkolat Kültér, kert Padlólap

Emelt álpadlórendszer Mr. Floor kültéri padlólapokkal

A Mr. Floor kültéri 2 cm-es gres padlólapok sokoldalúsága és exkluzivitása a sokrétű környezetben történő felhasználási lehetőségekben és modern, letisztult, eleganciát sugárzó megjelenésében rejlik. Teraszok, tetőteraszok esetében lehetőség van álpadlórendszer kialakítására is, amely a csapadék elvezetésére is módot ad.

Ez az álpadlórendszer a csapadékvíz hatékony elvezetése mellett számos előnnyel rendelekzik. A padló alatt futhatnak vezetékek, csövek, mely rendkívül praktikus, hisz e kellékek nem befolyálsolják a terasz esztétikai megjelenését.

Álpadló rendszer, alatta csövek elvezetésével

Így alakítsa ki az álpadló rendszert, pl. a tetőteraszon:

  • a tetőterasz és a lejtéssel megvalósított aljzatbeton kialakítását követően terítse le a vízszigetelő anyagot.
  • helyezze el a választott formájú álpadló lábakat (műanyag laptartókat /tappancsokat), és amennyiben szükséges a szintkülönbség korrigáló kiegészítőket is.
  • lerakás során minden egyes láb magasságát állítsa a padló síkfelületének kiegyenlítéséhez mérten.

A Mr. Floor kültéri 2 cm-es gres padlólapokkal kialakított álpadló rendszerhez a Progress szintezőrendszert ajánljuk.

Álpadló rendszer, rétegek

Például, ha nem szeretne bontani, betonozni a régi egyenetlen terasz esetén a laptartó tappancsokkal kialakított álpadló rendszer ideális megoldás! Nem kell felvernia régi betont, felszedni a brukolatot, elvitetni, újrabetonozni, szigetelni, burkolni, hanem csak el kell helyezni a meglévő felületre a laptartó tappancsokat, és a Mr. Floor 2 cm lapot, és kész is az új terasz. Tisztán, gyorsan, egyszerűen!

A Progress Prosupport System külső és belső sétáló felületek kialakítására alkalmas, ragasztás nélküli távtartórendszer. A polipropilénből készült távtartó tappancsok előnye, hogy bármikor visszaszedhetőek és újra felhasználhatóak, illetve a távtartó tappancs és a vastagított padlólap között futó vezetékeket (pl.: villanyvezetékek) is elrejtheti.
Ez a felületképzési rendszer a költséges térkövezésre, illetve fagyveszélyes, hibátlan kivitelezési munkát igénylő ragasztott burkolásra nyújt alternatívát.

Az alapelemekkel 50 mm magasságra alakítható ki az álpadló rendszer a talajszint felett, ám ha ez a magasság nem lenne elegendő, vásárolhat hozzá további nyújtóelemeket, így a burkolat szintje elérheti a 10cm-es magasságot is.

Választható kulcs nélkül, és kulccsal állítható Progress távtartó, így igénye szerint végezhető a kivitelezés.

Az álpadló rendszer a teraszon, vagy tetőteraszon egy igazán elegáns, exkluzív, modern megoldás, és a kivitelezés sem jár zajos, vagy épp kosszal, porral járó munkával. További előnye, hogy az álpadló rendszer a hőszigetelésre is kedvező hatással van.

Válassza ezt az elegáns megoldást, a modern, exkluzív teraszáért.

Read previous post:
Mr. Floor kültéri padlólapok burkolása kavicságyra, betonra

A Mr. Floor kültéri 2 cm-es gres padlólapok sokoldalúsága és exkluzivitása a sokrétű környezetben történő felhasználási lehetőségekben és modern, letisztult,...

Close