Burkolat Kültér, kert Padlólap

Esésvédő gumilapok játszóterekre, családi házak udvarára

A játszótéri eszközök biztonsága, a gyermekek védelme érdekében nagy hangsúlyt kell fektetni a játszótéri eszközök környezetének burkolatára,  különösen fontos a balesetek megelőzése. Az MSZ EN 1177 Ütéscsillapító játszótéri talajokról szóló Európai Uniós szabvány előírja a játszószerek alatti ütéscsillapító gumiburkolat használatát.

Az esésvédő gumiburkolat használata játszótereken mind a mellett, hogy előírás,  sok gyermeknek szerezhet örömet az önfeledt, gondatlan kikapcsolódás élményével.

A megfelelő gumiburkolat kiválasztásában az ún. esési magasság (HIC) értékének figyelembe vétele segít.

Környezetbarát gumiburkolatok 100%-ig újrahasznosított gumi granulátumból vannak előállítva, puha, flexibilis tulajdonsággal. A gumilapok használhatók játszótereken, játszóeszközök ütéscsillapító talajburkolataként megfelelő esésmagasság esetén, valamint sportpályákon, uszodák strandok medencék körüli csúszásmentes, balesetvédő járófelületként. Ezek a védő burkolatok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy egy esetleges baleset veszélyeit minimálisra csökkentsék.

Az esésvédő gumilapok előnyös tulajdonságai:esesvedo_gumi

– nagyfokú rugalmasság

– erőelnyelő képesség

– csúszásmentes felület

– időjárásálló, fagyálló

– nagyfokú kopásállóság és erős színtartósság jellemzi

– gyors vízáteresztő képesség

– jó hőszigetelő képesség

– könnyű telepíthetőség

– felszedés és az újra lerakás bármikor anyagveszteség nélkül lehetséges

Mindezen tulajdonságainak köszönhetően egy igazán időtálló burkolat-típus kültérbe. Tisztán tartása olcsó és egyszerű, könnyen felbontható és anyagveszteség nélkül újra lefektethető.

 

Esésvédő gumilapok felhasználási területe:

– játszóterek, családi házak udvarai

– hinták, mászókák, ping-pong asztal alatti területek

– sportpályák

– strandok, uszodák medence körüli csúszásmentes padlókialakítása

Biztonságos, meleg hatású, barátságos burkolat az esésvédő gumilap, többféle színben és méretben.

Közterületi játszótereken az MSZ EN 1177 szabvány előírásait kell figyelembe venni.  A megfelelő burkolat kiválasztásához figyelembe kell venni a játszószerek esési magasságát.

 

Read previous post:
Falfestés

Változásra vágyunk otthonunkban, de nem szeretnénk a bútorokat lecserélni? Fessük át a falakat, akár magunk is. Bár fárasztó, és kitartást...

Close